BILO JOJ HLADNO

POGLED IZBLIZA NA KIMINE BRADAVICE: Kardashianka opet zbunila obožavatelje: ‘Jesi li to ti?’

Najpopularnija članica klana Kardashian izbacila je bradavice u (pre)uskoj majici i opet zbunila obožavatelje, koji više ne znaju je li plavuša ili crnka.

Kim Kardashian West (37) obožava dizati prašinu i, bilo da je riječ o njezinim golišavim fotografijama ili frizurama, glavno da se o njoj priča. Ovoga je puta oboje spojila u jedno i isprovocirala svoje pratitelje na Instagramu fotografijom svojih bradavica u krupnom planu te dugom crnom kosom.

#FBF Japan

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

KIM KARDASHIAN OBJAVILE ŠKAKLJIVE FOTKE SA SNIMANJA: Na sebi je imala samo šljokice pa joj se i guza pozlatila

Ne bi to bilo ništa čudno da samo nekoliko sati prije nije objavila fotku iz šetnje dok joj vjetar mrsi plavu kosu. Sad opet nije jasno koja je fotografija novija i kako starleta zapravo izgleda u ovom trenutku.

It’s Friday!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“Jesi li to ti?”, pitali su je obožavatelji, s obzirom na to da je mobitelom prekrila veći dio lica. Ako ni po licu ni po kosi, Kim je barem po bujnom tijelu lako prepoznati. Ali budući da se s njom nikad ne zna, svašta se može očekivati. “Želim biti ona”, zaključila je jedna korisnica Instagrama, dok su drugi komentirali kako takvo naslikavanje ne priliči jednoj majci. “Je li ti hladno?”, pitali su je.

Povratak na Net.hr