Pet tehnika koje vas dijele od savršenstva u krevetu

Savršena ljubavnica je ona žena koja uživa u seksu i s kojom muškarac uživa u seksu, a tajna njenog uspjeha leži u nekoliko jednostavnih tehnika.

Žena koja obožava seks, uživa u njemu, zna pružiti i primiti zadovoljstvo u krevetu je savršena ljubavnica. Postoji jedno nepisano pravilo – savršena ljubavnica seksa se iz čistog užitka, a ne zato jer partner to očekuje od nje i jer bi trebala.

Spolni odnos za nju je užitak i iskustvo koje uključuje njene maštarije i vještine.

Za čim žude muškarci

Muškarci žude za ljubavlju, nježnošću i seksom. No muškarci obično ne govore o svojim žudnjama, nadaju se da će partnerica to nekako sama otkriti. Poanta je u tome da upoznate svog partnera, da se upoznate međusobno. Saznajte više o osjećajima svoje srodne duže.

Pozdravite eksperimentiranje

Igračke za seks, izazovno donje rublje – sve te stvarčice ne postoje uzalud. Predložite partneru nešto novo u seksu. Nešto u čemu ćete oboje uživati. Isprobajte nove poze, seksajte se na nekim drugim mjestima, koristite seksualna pomagala, upotrijebite maštu i ne sramite se reći naglas što vas pali.

Otkrijte svoju seksualnost

Ako imate neke komplekse vezane za svoj izgled, dva su načina da to promijenite: ili se oslobodite kompleksa ili poradite na svom izgledu. Zapamtite, ako se osjećate privlačno i seksi, i drugi ljudi će vas doživljavati na isti način.

Flert

Tehnike zavođenja i flerta nalaze se u svima nama, samo su se možda uspavale. Budite impulzivni i strastveni. Ako već imate partnera, to ne znači da ne trebate flertovati s njim. Flertujte s njim u krevetu. Očarajte ga svojom kreativnošću i izvedbom, na obostrano zadovoljstvo.

Nemojte previše pričati u krevetu

Razmislite je li baš nužno u krevetu govoriti o nekim temama. Neka seks bude fizičko i psihičko opuštanje, a ne napor ili opterećenje.

Povratak na Net.hr