OMAKLO JOJ SE

PARADA OBLINA U BIKINIJU I – ISKRIVLJENA OGRADA? ‘Savršenu’ Karleušu ponovno prozvali zbog očitog razloga

Ups, opet joj se omaknula pogreška. Na prvi pogled sve je besprijekorno, ali kada zumirate fotografiju, vidjet ćete da tu nešto ne štima

Dok većina običnih smrtnika još uvijek ne izlazi iz dugih rukava i željno iščekuje ljeto, Jelena Karleuša (42) odlučila je taj proces ubrzati i već naveliko uživa u kupanju i sunčanju. Naravno, otputovala je u sunčani Dubai, gdje je otvorila sezonu ljetovanja i nabacila zavidno preplanuli ten.

Srpska pjevačica od tada svakodnevno objavljuje fotografije i videozapise boravka na plaži, plovidbe, zabave s kćerima ili, pak, svoje zanosne figure. U potonjoj kategoriji našle su se tri fotografije u XXS ljubičastom bikiniju.

Brojni pratitelji godinama komentiraju kako JK svoje fotke redovito uređuje kojekakvim alatima za sužavanje struka i bedara, peglanje tijela kako bi sakrila celulit, strije ili masne naslage, smanjila nos ili dodala six pack na trbuh.

JELENA KARLEUŠA BEZ PARDONA SERVIRALA – MEĐUNOŽJE: ‘Ovo nitko ne radi, pa ni Kardashianke koje ona kopira’

Odala ju je ograda

Na prvoj vrućoj fotki s plaže, pjevačica je rukama namještala dugu plavu kosu, a sićušan bikini je istaknuo sve njezine atribute. Na drugoj je, pak, odlučila sjesti i zaprljati se u pijesku. U samo nekoliko sati objava je prikupila više od 80.000 lajkova.

Instagram

“Ne mogu podnijeti ovoliku dozu savršenstva”, “Bomba“, “Goriš“, “Vatra“, nizali su se komplimenti, no obožavatelji oštrijeg vida zamijetili su i detalj koji upućuje na – fotošop. Naime, za oko im je zapela ograda u pozadini koja izgleda kao da se malo nakrivila.

“Stvarno izgledaš super, svaka čast, ali kada već uređuju fotografije, neka malo paze na savijanje ograda i slično. Nemam ništa protiv uređivanja fotografija, ali imam protiv onog lošeg”, prvi je primijetio muški komentator.

Ubrzo su istu pogrešku počeli primjećivati i drugi pa su komentirali: “Opet iskrivljena ograda“, “Čudna ograda“ i slično. Ovo nije prvi put da se Karleuša našla u centru pažnje zbog uređivanja svojih fotografija; nedavno je, zajedno s Majom Šuput, osvanula na popisu najvećih fotošop failova na svjetskoj razini.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr