PAKAO SEKSA Istraživanje pokazalo: Trećina žena glumi orgazme iz nevjerojatnog razloga

U novom istraživanju koje je proveo časopis Cosmopolitan od 2.300 žena čak 67% priznalo je da je barem jednom glumila orgazam.

Većina žena sretna je ako im partner pomogne da dođu do vrhunca nakon što su sebe zadovoljili, a njih čak 72% priznaje da ih partneri često ostave uspaljene, ali bez doživljenog vrhunca.

Razočaravajući podatak je taj da je čak 27% žena priznalo da su glumile orgazam samo kako bi cijelu stvar čim prije privele kraju, dok je 28% žena glumilo orgazam kako se njihovi partneri ne bi osjećali loše.

Stručnjaci smatraju da žene nikada ništa ne bi smjele glumiti, pa čak ni onda kada ne žele povrijediti osjećaje muškaraca. S druge strane, ako muškarci shvate da su povrijeđeni nakon seksa sa ženom, morali bi se mrvicu više potruditi oko njihova odnosa

Istraživanje je također pokazalo da 32% žena ne može doći do vrhunca jer se tijekom seksa ne mogu opustiti. To se najčešće događa ženama koje su preopterećene svojim izgledom i nesigurne same u sebe.

Savjet svim ženama jest da se nikada ne opterećuju kako izgledaju tijekom seks, već da dok svršavaju svog partnera gledaju u oči. Tada će shvatiti da se izraz njihova lica dok svršavaju nipošto ne može mjeriti s njihovim najgorim izdanjem.

Povratak na Net.hr