'KRALJICA SNAPCHATA'

OTKRIVEN UZROK SMRTI: Playboyeva zečica umrla u 35. godini jer joj je kiropraktičar ‘polomio’ vrat

Playboyeva zečica Katie May je preminula u 35. godini nakon što je na jednom snimanju ozlijedila vrat. Nakon toga je posjetila kiropraktičara koji joj je ozlijedio vratnu arteriju i prekinuo dotok krvi u mozak.

Playboyeva ljepotica Katie May je preminula u 35. godini nakon terapije kod kiropraktičara koji joj je nehotice ozlijedio vratnu arteriju zbog čega joj je prekinut dotok krvi u mozak.

PLAYBOYJEVA ZEČICA: Kraljica Snapchata Katie May preminula u 34. godini

Good moaning ✨ 📷 @dreamstatelive

A post shared by Ms_KatieMay (@ms_katiemay) on

Katie, koja je bila samohrana majka sedmogodišnje djevojčice Mije, u veljači je na jednom snimanju u Los Angelesu ozlijedila vrat. Kako joj posjet liječniku nje pomogao, a jako ju je boljelo, odlučila je posjetiti kiropraktičara. No, on joj nije pomogao već ju je odveo u smrt, piše TMZ.

Prema izvješću autopsije koje je tek sada otkriveno javnosti, kiropraktičar je zečici tijekom tretmana oštetio vertebralnu arteriju te prekinuo mladoj ženi dotok krvi u mozak, zbog čega je ubrzo preminula.

Katiena smrt je prozvana nesretnim slučajem, a hoće li kiropraktičaru koji joj je ‘polomio’ vrat nestručnim tretmanom biti oduzeta dozvola za vrat, nije poznato.

Hi 💗 📷 @riquemb HMUA @melisaa.hurkman

A post shared by Ms_KatieMay (@ms_katiemay) on

Nakon Katiene smrti je pokrenuta GoFundMe kampanja kojom se prikupljao novac za njenu kćer. Dosad je prikupljeno više od 36 tisuća dolara.

Katie se za života pojavila na naslovnicama Playboya i Sports Illustrateda, a na društvenim je mrežama bila prava zvijezda. Uz dva milijuna pratitelja na Instagramu, nosila je i titulu ‘kraljice Snapchata’.

💗💞💕

A post shared by Ms_KatieMay (@ms_katiemay) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr