RIJEŠILA SE TERETA

NIVES U DEKOLTIRANOJ OPRAVICI OTKRILA VELIKU NOVOST: Vidite li što je na njoj drugačije? ‘Divno je kad su obje slobodne’

Zgodna Zagrepčanka objavila je sretnu vijest, ali nije prošlo bez provokacija

Mučni dani s jednom rukom u longeti napokon su iza Nives Celzijus (38). Iako ni tada nije dopuštala da joj ozljeda slomi duh te je na društvenim mrežama redovito izvještavala o obavljanju kućanskih poslova jednom rukom, popularna pjevačica ne skriva sreću zbog ponovne slobode.

View this post on Instagram

Nedostaje mi odlazak na posao, snimanja, kolege, nedostaju mi treninzi, pa čak i trčanje. Nastojim to nadoknaditi radom po kući, nekim svojim vježbicama, istezanjem. Snaga volje je najjača u ovim trenutcima. Odbijam da nešto ne mogu. Čak i nakon što sam shvatila da će oporavak biti nešto duži nego što sam očekivala budući da su mi stradali i ligamenti. Vjerujem i ne odustajem od sebi zadanih termina💪 U tome mi naravno pomaže divan i stručan tim ljudi, ali o tome ćemo neki drugi put… I da ne bude zabune, ozlijeđena mi je jedino i isključivo lijeva ruka i da, imam celulit. Znam. Ne trebate zumirati slike kako bi podsjetili sebe i mene kako mi ljudi s tv-a nismo pošteđeni ni ozljeda, a ni celulita. Mi to znamo i bez vaših podsjetnika.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Atraktivna brineta lijepo se našminkala, utegnula svoje obline u uski kombinezon, koji na njoj izgleda poput druge kože i zavodljivo se namjestila za najnoviju fotografiju, kojom je na Instagramu objavila veliku vijest.

NIVES CELZIJUS IZBACILA DEKOLTE I POZIRALA BEZ ŠMINKE: Fanovi u nevjerici; Ma jesi li to ti, jedva te prepoznah…’

Nije prošlo bez provokacija

“Samo da vas obavijestim, skinula sam longetu. Yeeey. Divno je ponovno imati obje ručice slobodne”, napisala je sretna Nives, a njezini obožavatelji odmah su uskočili sa savjetima i lijepim željama, a pali su i nezaobilazni komplimenti na račun njezina izgleda.

View this post on Instagram

Dan kada su ligamenti još bili čitavi… 🌞

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

“Elegantno skockana s divnim si*icama. Vrh si, zavodnice”, “A ja nisam ni vidio da si imala longetu. Očito sam nekaj drugo gledal. Al’ baš mi je drago!”, “Nives, rasturaš! Prekrasna si!”, samo su neki od komentara, ali nije prošlo ni bez provokacija pa ju je tako jedan fan upitao: “Što ti je prvo palo na pamet da radiš sada kada imaš obje ručice slobodne?”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr