DOVOLJNA MOTIVACIJA?

NIVES ‘ISTRESLA’ BUJNE GRUDI I OTKRILA INTIMAN DETALJ O SEBI: Frajeri odmah skočili u nadi da će odabrati baš njih

Osim što je u opisu izjavila kako je inače sportski tip i da voli sportsku odjeću, otkrila je i detalj koji će zanimati njezine muške poklonike

Nives Celzijus (38) svakodnevno nas izluđuje svojim raskošnim oblinama, koje voli utegnuti u oskudne, dekoltirane ili, pak, pripijene krpice. Za koji god stil se odluči, popularna pjevačica nikad ne razočara.

Instagram

Subota je dan za trening

Subotnje jutro atraktivna je Zagrepčanka odlučila provesti u treningu pa je već svoje pratitelje počastila pogledom na svoju figuru u uskom sportskom kombinezonu. No, i ovo je izdanje na lijepoj Nives sve, samo ne dosadno.

Instagram

NIVES CELZIJUS PODIJELILA FOTKU S BIVŠIM SUPRUGOM I SA SINOM: ‘Kada poželiš prekrasnog, brižnog, poslušnog frajera, rodiš si sina’

Kombinezon koji je odabrala, naime, krasi infarktno dubok dekolte, što se pokazalo kao savršeno izdanje za prsatu pjevačicu. Osim što je u opisu izjavila kako je inače sportski tip i da voli sportsku odjeću, otkrila je i detalj koji će zanimati njezine muške poklonike.

Instagram

Evo kakve muškarce voli

“Volim i frajere koji se bave sportom”, napisala je i podigla na noge cijelu vojsku svojih obožavatelja, koji su je odmah krenuli bombardirati komplimentima.

“Jesi dobra”, “Waaaauuuu.. Prezgodna i prelijepa”, “Kak si krasna danas, draga moja”, poručili su joj pratitelji na Instagramu, a jedan je frajer, potaknut njezinom izjavom, inspirirano zaključio: “Još jedan razlog da se bavim sportom.”

Povratak na Net.hr