BOMBA OD ŽENE

NIVES CELZIJUS UBOJITOM POZOM NAPALILA FRAJERE; Na račun guze pljušte perverzni komentari: ‘Srušit ćeš nam web, gori sve!’

Pjevačica je izašla van u crvenoj trenirci i zauzela pozu od koje bi svakomu proključala krv u žilama

Nives Celzijus (38) jedva je dočekala lijepo vrijeme da napokon opet može uživati na svježem zraku. Sunčani vikend atraktivna je Zagrepčanka iskoristila za punjenje baterija na balkonu s pogledom na zelenilo.

Pjevačica je izašla van u crvenoj trenirci i s dalekozorom u ruci, a kako bi tom kućnom izdanju dala notu elegancije, obula je crne polučizmice na petu i zauzela pozu od koje bi svakomu proključala krv u žilama.

NIVES CELZIJUS PROGOVORILA O PRSTENU KOJI SLIČI ZARUČNIČKOM: ‘Krenula je navala čestitki…’

Instagram

Neki su se dobrano uzbudili

Nives je, naime, istaknula svoju oblu stražnjicu u uskim sportskim hlačama i uz fotografiju, koja je dosad prikupila više od 16.000 lajkova, napisala: “Idealan dan za ne skidat’ se iz trenirke.” U komentarima su joj se javila i neka poznata imena.

Instagram

“Srušit ćeš nam web, shoo! Gori sve!”, napisala je zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun, a pjevačica Žanamari Perčić na ovaj vrući prizor reagirala je emotikonom koji u prijevodu znači: “Dobra”. Na komplimentima nisu štedjeli ni obožavatelji pjevačice.

“Siroti vaši susjedi. Puno patnji mladog Werthera u susjedstvu…”, “Ekstra stanje u trenirci i bilo čemu. Divna si”, “Uvijek imaj trenirku jer imaš najguzu u Hrvatica”, “Guza u toj trenirci ti je fenomenalna”, “Ajme pogleda”, neki su od pristojnijih komentara, dok se određeni muškarci nisu ni potrudili prikriti koliko ih je Celzijus ovom fotkom napalila.

Povratak na Net.hr