NETKO JE PRIMIJETIO

NIVES CELZIJUS POZIRALA U GRUDNJAKU PA SE MORALA OPRAVDATI: ‘Nije mi namjerno jedna si*a dva broja veća’

Hejterski komentar upropastio je ovaj vrući prizor pa se pjevačica morala i obračunati

Dan prije showa “Tvoje lice zvuči poznato”, koji iščekuje s nestrpljenjem, Nives Celzijus (38) se zabavlja u kućnome okruženju, a jutros se pohvalila i kako se počastila čokoladnim krafnama za doručak, a pritom je na sebi imala samo – grudnjak.

Pjevačica, koja se od sutra vraća na male ekrane u ulozi sutkinje u spomenutome showu, ovih je dana isprobavala modne kombinacije koje je za nju složio stilist Marko Grubnić (38).

Danas je, pak, objavila fotografiju iz svojega stana, a ona je odmah rasplamsala maštu njezinih obožavatelja.

NIVES U DEKOLTIRANOJ OPRAVICI OTKRILA VELIKU NOVOST: Vidite li što je na njoj drugačije? ‘Divno je kad su obje slobodne’

Na koncu pao i obračun

“Pametna, lijepa i sposobna”, “Jedna od najzgodnijih i najljepših žena na Balkanu, a i dalje. Ljepota”, “Jbt, imam osjećaj da se divim ovim si*ama još od kad sam bio dijete”, “Tvoje dvije krafnice su mljac”, komentiraju Nivesini pratitelji na Instagramu. Međutim, jedan je atraktivnoj Zagrepčanki posebno zapeo za oko pa se morala i obračunati.

“Fotografija bi bila savršena i bez stiska na dojku”, komentirao je jedan obožavatelj, a Celzijus mu nije ostala dužna. “Nije mi bila želja, ni namjera da mi jedna si*a izgleda dva broja veće od druge. Očito tako jedem krafnu…”, odgovorila mu je pjevačica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr