Nikad nikog nećete odvući u krevet ako ovako živite

Svaki zdravi seksualni odnos počinje od spavaće sobe koja u svakom trenutku mora biti reprezentativna i služiti svojoj svrsi.

U spavaćoj sobi možda postoje stvari koje ubijaju vaš seksualni život, a sada je idealno vrijeme da riješite taj problem.

Vaše plahte
Kako vam pomaže to što vam je prekrivač umotan u posteljinu s crtanim likovima? Ako želite imati održiv seksualni život vrijeme je da vaša soba dobije seksualnu notu, a ne da izgleda kao spavaonica nekog tinejdžera.

Ne kažemo da biste se trebali odlučiti na crnu satensku posteljinu i ogledalo na stropu, ali za početak možete izabrati obične, bijele navlake i učiniti spavaću sobu ugodnom za boravak.

Prljavo rublje
Istog trenutka pokupite te prljave traperice s poda. Nitko ne želi ići u krevet s osobom koja maltene živi u smeću.

Bez obzira živite li s partnerom ili doma dovodite potencijalne partnere, stvorite ugodno okružje u kojem će boravak biti opušten, a to podrazumijeva i naviku da svakog jutra pospremite krevet.

Facebook/Twitter/Instagram
Vašem smartphoneu zaista nije mjesto u krevetu. Ikada. Spustite ga i dok ste u spavaćoj sobi zaboravite na njega.

Maraton serija
Nemojte čekati da zaspete ispred televizije prije nego se dovučete do kreveta.

Ako na televiziji nema ništa vrijedno gledanja, ugasite ju i odite u krevet. Tako nikada nećete morati reći da ste preumorni za seks.

Udobne pidžame
Ne postoji ništa bolje od onda kada se na kraju napornog radnog dana uvučete u vašu udobnu pidžamu, ali to je kilometrima daleko od pojma ‘seksi’.

Ne trebate se odijevati u korzete i štikle (iako to nikako ne može odmoći situaciji), ali nastojte investirati u svilenu spavaćicu ili se u najgoru ruku posve razodjenite. To će ga sasvim sigurno potaknuti na akciju.

Povratak na Net.hr