PRŠTI OD SEKSEPILA

NIKAD IZAZOVNIJA FRANKA BATELIĆ: U najvrućim hlačicama koje ste ikad vidjeli otkrila novost koja je ekipu bacila u trans

Osim brojnih pohvala za svoj izgled, lijepa pjevačica izazvala je salve oduševljenja svojim nastupom

Iako joj je pandemija koronavirusa, kao i brojnim drugim estradnjacima, poremetila planove za prošlu godinu koji su, među ostalima, uključivali i veliki koncert u Zagrebu, Franka Batelić (28) odlučila se na vrlo zanimljiv projekt.

Popularna pjevačica na svojemu je YouTube kanalu objavila online show u kojemu je otpjevala poznate svjetske hitove i kojim je najavila svoj veliki – online koncert.

Sve je popratila i fotografijama na Instagramu, na kojima je pokazala stajling za nastup.

FRANKA BATELIĆ ŠIRI OPTIMIZAM I PORUČUJE: ‘Usprkos svemu, evo nas. Živimo dalje…’

Izazovnija nego ikad

Bile su to kraće od najkraćih vrućih hlačica koje ste ikad vidjeli, a koje su, u kombinaciji s mrežastim čarapama, u prvi plan stavile njezine vitke noge i suprugu nogometaša Vedrana Ćorluke (34) prikazale u sasvim novom svjetlu.

“Franka, izgledaš genijalno”, “Predivna si”, “Wow, kakvi komadi”, pisali su joj obožavatelji ispod fotki na kojima je pozirala sa svojim plesačicama. Osim brojnih pohvala za svoj izgled, lijepa pjevačica izazvala je salve oduševljenja svojim nastupom, kao i najavom online koncerta, koji namjerava održati ako se epidemiološke mjere nastave.

Povratak na Net.hr