Nije u penisu sve, neka te tu kraj mene

Najnoviji rezultati istraživanja pokazali su da je gotovo 50 posto muškaraca nezadovoljno veličinom svog penisa. S druge strane, isto je istraživanje pokazalo da je 84 posto žena zadovoljno veličinom penisa svog partnera.

Nadalje, čak dva posto žena koje su sudjelovale u istraživanju voljelo bi da njihov partner ima manji penis.

Istraživanje je pokazalo i do čega je ženama više stalo od veličine penisa.

Igračke za seks

Nedavno istraživanje u Americi je pokazalo da su žene koje su koristile vibrator ili neku drugu igračku za seks posljednjih 30 dana izjavile da su u seksu zadovoljnije, a ono što im je najvažnije je uzbuđenje, lubrikant, orgazam i seksualno zadovoljstvo. Veličinu penisa ne spominju. Osim toga, žene koje koriste igračke za seks imaju više samopouzdanja, a ako ih koriste s partnerom, sljedeći put kad će se ‘igrati’ same mislit će na vas.

Trajanje seksa

Preuranjena ejakulacija mnogim muškarcima predstavlja problem, a i ženama. Željele bi da seks traje duže od nekoliko sekundi. To im je važnije od veličine penisa.

Oralni seks

Osim što ženama pruža užitak, jedno je istraživanje pokazalo da oralni seks može spriječiti preljub. Nadalje, tek 25 posto žena redovito doživljava orgazam tijekom seksa, što opet pokazuje da nije sve u veličini penisa. A čak 90 posto redovito doživljava orgazam kad ih partner oralno stimulira.

Čistoća

Vjerovali ili ne, čiste plahte ženama su vrlo važne. To će valjda uzeti u obzir svi oni koji u prosjeku posteljinu mijenjaju samo četiri puta godišnje ili još i rjeđe, kako je istraživanje pokazalo.

Stas

Veličina je nekima važna, ali ne kao to jeste li visoki i vitki ili niski i debeli. Za atraktivan stas odlučilo se njih 80 posto, dok je veličina penisa važna za samo šest posto žena. Na veličinu penisa ne možete utjecati, ali na stas možete i zato – pravac teretana!

Pomoć

Najbolji način da oraspoložite partnericu ako je umorna i pod stresom je da joj pomognete u kućanskim poslovima. Tako je pokazala anketa u kojoj je sudjelovalo 700 žena. Sedam od 10 žena izjavilo je da ih to pali, a najviše pranje posuđa i kuhanje.

Predanost

Nedavno istraživanje je pokazalo da je veća vjerojatnost da žena doživi orgazam tijekom seksa ako je u stalnoj vezi nego ako ima kratkotrajne avanture.

Strast

Anketa Men’s Healtha je pokazala da samo sedam posto žena veličinu penisa smatra presudnom za postizanje orgazma. Ostale su rekle da mogu biti zadovoljene i na ‘druge načine’. Nadalje, većina ispred veličine penisa stavlja strast i velikodušnost.

Komunikacija

Za kvalitetan seks najvažnija je komunikacija. Možda partnerica voli neke kinky stvari, a vi to možda nikad nećete saznati jer ne razgovarate otvoreno o seksu i onome što vas pali. A u istraživanju u kojem su žene trebale navesti najvažnije faktore za uspješnu vezu i seksualno zadovoljstvo, na prvom mjestu je komunikacija.

Povratak na Net.hr