banner
Hot

DVOBOJ NA INSTAGRAMU

NEMA ZIME ZA JELENU KARLEUŠU I IVANU KNOLL: Pozirale na snijegu u tangicama pa zabrinule fanove; ‘Odoše bubrezi’

Pjevačica i navijačica očito ne mare za niske temperature pa unatoč snijegu i niskim temperaturama odbacile većinu krpica

Jelena Karleuša i Ivana Knoll odvele su golišave fotke na novu razinu. Naime, obje su ovih dana objavile fotke na kojima poziraju na snijegu, i to u oskudnim krpicama.

Prvo je srpska pjevačica pozirala na skijalištu u minijaturnom topu, tangicama i dizajnerskim čizmama, očito ne mareći za niske temperature. U komentarima su joj pisali da je izborom odjeće promašila godišnje doba, no folk diva se nije obazirala na takve napise.

JELENA KARLEUŠA: ‘Iako sam ateist, učim djecu tradiciji našeg naroda, ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske…’

Nakon Karleuše, slične je fotke objavila i najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll.

IVANA KNOLL SERVIRALA GUZU U LATEKSU, A FANOVIMA STALA PAMET: ‘Dajte mi jednu kocku vode i čašu šećera da povratim dušu’

Ona obožava pozirati u kupaćim kostimima, a iako je ljeto odavno iza nas, Ivana se i dalje ne skida iz njih. Tako je na planini pozirala u jednodijelnom badiću i još jednom ponosno pokazala svoje obline. U samo nekoliko sati fotke su skupile preko 35.000 lajkova.

“I snijeg se otapa zbog tebe”, “Prehladit ćeš se”, “Žena vatra”, “Odoše bubrezi”, pisali su joj pratitelji u komentarima.

Povratak na Net.hr