'HOĆEMO SEKS!'

‘NEK’ SE RAZVESELI NAKON RAZVODA OD ANGELINE’: Ruski seks guru Bradu Pittu ponudio sedam svojih najboljih cura

Kontroverzni ruski seks terapeut ponudio je glumcu Bradu Pittu sedam svojih najboljih djevojaka kako bi zaboravio na dramu oko razvoda od Angeline Jolie.

Aleks Lesli ime je ruskog seks gurua koji je poznat po svojim seminarima i knjigama o umjetnosti zavođenja. Tvrdi da živi u haremu lijepih žena – učenica koje pohađaju njegove satove o seksualnoj emancipaciji.

NASRNUO NA SINA KOJI JE BRANIO MAJKU: Obustavlja se istraga nad Brad Pittom zbog zlostavljanja


Lesli je na Instagramu objavio video u kojem je Bradu Pittu ponudio sedam svojih najboljih djevojaka kako bi se malo opustio u ovom, za njega teškom, životnom razdoblju.

“Bok, Brad! Imam jedan problem, idem na Mars i morat ću ostaviti nekom svoj harem. Mogu ih povjeriti tebi, jer ti si dobar čovjek od povjerenja”, rekao je Rus u videu.

SILOVANA I MUČENA: Procurila jeziva snimka u kojoj Angelina objašnjava ulazak u iluminate

Jamči mu da će iskusiti pravu strast s Ruskinjama i tvrdi da će 52-godišnji glumac otkriti kako su njegove priležnice u krevetu bolje od bilo koje neruskinje, te ga poziva da posjeti njegovu državu.

“Moje cure će ga utješiti u samoći i pokazati mu što je prava strast i ljubav”, rekao je Lesli, no dodao kako poznatom glumcu neće biti lako u haremu, dok su djevojke u pozadini uglas skandirale ‘Hoćemo seks’.

Povratak na Net.hr