'OPA, MACO!'

NE ZNA SE KOJA JE POZA PROVOKATIVNIJA: Snježana Mehun razbacala se u ludoj kolekciji kupaćih kostima

Da joj godine ne mogu ništa, poduzetnica je pokazala u galeriji fotografija koje je izbacila na društvenim mrežama

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun (49) ljetuje sa svojim partnerom Franzom Schillingerom (59) na hrvatskoj obali. Hrvatsko-austrijski par uživa u luksuzu na otoku Hvaru, a atraktivna Sneky svoje pratitelje na Instagramu redovito obavještava o njihovim aktivnostima na odmoru.

“Zapela sam na Hvaru! Nemam ništa pametno za reći…kada god sam planirala ići na Hvar, uvijek je bilo par dana, pa završilo na još par dana jer ta mirnoća, opuštenost i nevjerojatna priroda ne dozvoljava ti da se pomakneš iz ovog raja!”, priznala je ona u jednoj od svojih zadnjih objava.

Zavidna kolekcija badića

Golupčići vrijeme uglavnom provode krstareći luksuznim plovilima, a nemoguće je ne uočiti kako se poduzetnica opskrbila cijelom kolekcijom badića za svaki dan. Da joj godine ne mogu ništa, Mehun je pokazala u galeriji fotografija koje je izbacila na društvenim mrežama.

SNJEŽANA MEHUN RASPIŠTOLJILA SE U OSKUDNIM KRPICAMA: Ponosna na obline koje pažljivo fotka njezin dečko Franz

Zagrepčanka je samopouzdano i zavodljivo pozirala svojemu dečku, inače zastupniku i distributeru marki luksuznih plovila, a ekipa ne može doći sebi od pogleda na njezino raskošno tijelo u različitim pozama.

Voli ona i bikinije

Iako za sebe bira prvenstveno jednodijelne kupaće kostime, zgodna poduzetnica bez problema je uskočila i u crni bikini. Komplimenti se ispod vrućih objava samo množe.

“Opaaa, macoooo”, “To je to, mačko”, “Zgodna dama”, “Baš si mi prekrasna”, “La Bomba”, laskaju pratitelji poznatoj Zagrepčanki.

Povratak na Net.hr