Najveća muška razočaranja u seksu

Bez obzira na to koliko bi se muškarci htjeli osjećati kao da su zvijezde u vlastitom porno filmu, obično je potpuno drugačije. Evo koja su najveća muška razočaranja u seksu.

Igračke za seks

Sve igračke za seks na neki način kao da nokautiraju muške genitalije. Kako se uopće moguće natjecati s povećim vibrirajućim i rotirajućim silikonskim penisom koji ima više brzina?!

Preuranjena ejakulacija

Možda će muškarac prilikom seksa reći da mu se to nikad prije nije dogodilo, ali preuranjena ejakulacija se događa stalno i to mnogim muškarcima predstavlja problem.

To je to?

Nije poželjno da žena nakon seksa pita: ‘To je to?’ Pa niste s njim u krevetu zbog mađioničarskih trikova.

Muke po oralnom seksu

Nema ništa manje seksi od prisilnog osmijeha nakon što je žena muškarcu pružila oralni seks, pljuvanja i ispiranja usta.

Prezervativi

Da, oni štite od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti, ali većini muškaraca se nije ugodno seksati s prezervativom. No, ipak se seksaju s prezervativom.

Seks u tišini

Muškarcima treba ohrabrenje. Seks bez ikakvih zvukova može biti vrlo čudan, a muškarci bi voljeli da im partnerica nekako da to znanja rade li sve kako treba.

Previše buke

Postoji uzdisanje iz užitka i zavijanje koje zvuči kao ranjeni jelen u šumi. Ovo drugo nije poželjno.

Veličina nije važna

Nemojte govoriti da veličina nije važna. Naravno da je važna! Možda ne za seks, ali muškarac koji ima veći penis osjećat će se deset puta više muški.

Još, još!

Ne ide to tek tako. Nakon što muškarac postigne orgazam potrebna mu je pauza da bi opet bio spreman za seks.

Povratak na Net.hr