Hot

SAMANTHA GANGEWERE

NAJSEKSI PODSJETNIK DA PERETE RUKE: Bujna influencerica održala lekciju iz higijene u srcu New Yorka odjevena samo u kupaći kostim

Dio pratitelja optužio je bujnu influencericu da traži pozornost na pogrešan način, dok su ju drugi pohvalili

Instagram model Samantha Gangewere u svom je stilu podsjetila ljude da uslijed pandemije koronavirusa peru ruke.

VIRUSI HARAJU SVIJETOM, A VI CIJELI ŽIVOT KRIVO PERETE RUKE: Pravo je vrijeme da to ispravite

Naime, objavila je video u kojem pleše i pozira na njujorškom Times Squareu odjevena samo u izazovni jednodijelni kupaći kostim i sa zaštitnom maskom na licu. Pritom je u rukama držala natpis: “Perite proklete ruke”, što je nasmijalo prolaznike i turiste.

OTKRIVENO KOLIKO DUGO I GDJE ŽIVI KORONAVIRUS: Stručnjaci detaljno opisali kako se zaštititi, a što nikako ne treba raditi

https://www.instagram.com/p/B9kYIM2pSjC/

“Ovdje sam samo da vas podsjetim da perete svoje ruke”, napisala je 28-godišnja influencerica na Instagramu koju tamo prati više od 500.000 ljudi.

Podvojene reakcije

Njen je pothvat podijelio društvene mreže. Dok su neki pohvalili njen korisni i neobični podsjetnik, drugi su ju optužili da je samo htjela da se o njoj piše.

“Neoriginalno”, “Ismijala si globalni problem kako bi skupila nešto PR-a i zaradila”, “Odlično je govoriti ljudima ono što su trebali naučiti s dvije godine”, pisali su joj u komentarima.

Unatoč podvojenim reakcijama, Samantha je kasnije otkrila da je znak nosila za svoju dobrobit jer ima oslabljeni imunološki sustav. Zbog toga želi da drugi prakticiraju pravilne higijenske navike, kako zbog njene, tako i zbog vlastite sigurnosti.

Povratak na Net.hr