Teško da nekog muškarca ovo neće uzbuditi

Tko može dati bolje savjete o tome kako zadovoljiti muškarca od samih muškaraca? Evo nekoliko ideja koje će dobro doći ako želite partnera uzbuditi ugodnim iznenađenjem.

Kad su muškarci u pitanju, svaki je drugačiji, njihove preferencije u seksu se razlikuju, ali postoje neke stvari kojima će se oduševiti velika većina muškaraca, tako barem oni sami tvrde, evo koje su to:

Iznenadite ga seksi pozivom

Zvuči otrcano, ali muškarci se jednostavno pale na neke stvari. Nazovite ga kad to najmanje očekuje i zavodljivim glasom mu recite da ste upravo mislili na njega. Bit će to odlična predigra i uvertira.

Stimulirajte ga vizualno

Da, riječ je o striptizu. Koliko ste puta taj prizor priuštile vašem muškarcu? Niste još! Vrijeme je da ga iznenadite jednim seksi skidanjem. I ne brinite, ne morate za taj potez otići u šoping i opskrbiti se skupim izazovnim donjim rublje. Samo skinite svoju odjeću sa sebe uz zavodljive pokrete dok on gleda.

Vodite ga rukom po tijelu, dajte mu upute

Pokažite vašem muškarcu što vas uzbuđuje, to će i njega još više uzbuditi. Osim što ćete ga voditi rukom za vrijeme seksa, slobodno mu dajte i verbalne upute.

Predložite nešto novo

Muškarci vole ga partnerica preuzme inicijativu. Zašto biste uvijek prakticirali jednu te istu pozu? Dajte mu do znanja da želite zajedno s njim otkrivati i neke nove poze, na nekom drugom mjestu, uz neke dodatke za seksualne igrice…

Dajte mu da se igra s vašim igračkama

Ako imate vibrator ili neku drugu igračku za seks, koristite je i dok ste zajedno u krevetu. Neka isproba na vama vaš vibrator, na taj se način neće osjećati izostavljeno.

Povratak na Net.hr