IMALA JE 26 GODINA

MISICA PREMINULA NAKON STRAVIČNE NESREĆE U LAMBORGHINIJU: Vozilom upravljao milijunaš koji se obogatio na marihuani

Stephanie je preminula dva dana nakon teške nesreće. Vozač je preminuo na mjestu. Njegovo je tijelo izvučeno iz automobila nakon što je ugašen požar koji je zahvatio vozilo odmah nakon sudara.

Misica Stephanie Rivera Camarena je preminula dva dana nakon što je sudjelovala u stravičnoj prometnoj nesreći u San Diegu nakon što se Lamborghini u kojem je bila zabio u palmu i izgorio.

Lijepa Stephanie, koja je 2015. godine ponijela titulu Miss Earth Baja California, od siline sudara je izletjela iz automobila i od teških ozljeda preminula u bolnici.

Od 26-godišnje manekenke meksičkog podrijetla su se oprostili brojni prijatelji i suradnici. Opisuju je kao karizmatičnu i dragu osobu.

Počast su joj odali i na stranicama izbora ljepote na kojima je sudjelovala.

Luksuznim vozilom je upravljao Michael Llamas (33), milijunaš koji se obogatio na medicinskoj marihuani. On je preminuo na mjestu od siline udarca.

Llamas je poginuo samo nekoliko tjedana prije nego što je trebao čuti presudu od saveznog suda u slučaju u kojem je prevario žrtve za više od deset milijuna dolara.

Policija je rekla da je milijunaš u trenutku nesreće vozio više od 160 kilometara na sat kada je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u palmino stablo. Lamborghini se odmah zapalio.

Povratak na Net.hr