POKAZALA REZULTAT

KRISTINA MANDARINA OPET NA REMONTU: Nakon niza estetskih zahvata, najpoznatija prodavačica otišla još i na – ovaj

Budući da se zahvata na svojem licu i tijelu nimalo ne srami, tako je svojim pratiteljima pokazala kako je protekao i ovaj posljednji u nizu

Najpoznatija prodavačica mandarina neumorno radi na svojemu novom izgledu. Nakon što je u kratkom razdoblju promijenila nekoliko stvari na sebi, Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, nastavlja u istom ritmu.

Instagram

Atraktivna brineta, kojoj su medijski prostor u početku osigurale goleme silikonske grudi, nedavno je vidno povećala i usne – a sada ih je odlučila trajno našminkati. Naime, na Instagramu je otkrila kako se podvrgnula iscrtavanju usana trajnim ružem.

KRISTINA MANDARINA JE SVE OSTAVILA PAF: Pogledajte joj ruke, je li moguće da je za ovo iskeširala – 200.000 kuna?!

Instagram

Videom popratila cijeli proces

Budući da se zahvata na svojem licu i tijelu nimalo ne srami, tako je svojim pratiteljima pokazala kako je protekao i ovaj posljednji u nizu. “Moje savršene baby usne”, pohvalila se u opisu kratkoga videa koji je popratio cijeli proces u kozmetičkom salonu.

Instagram

Inače, Kristina je dosad na sebi korigirala grudi, usne, obrve i nos, a jučer je punila medijske stupce skupocjenim nakitom čija ukupna cijena, ako je riječ o originalima, doseže vrtoglavih 200.000 kuna.

Instagram

Povratak na Net.hr