Krajnje je vrijeme da se potpuno opustite u krevetu

Samosvijest i sigurnost u sebe jedni su od glavnih aduta zadovoljavajuće spolnosti, pa se prihvatite ultimativnog zadatka: djelujete vrlo seksi i uvjerljivo!

Mnoge žene u krevetu nisu dovoljno samouvjerene jer se previše opterećuju. To pretjerano opterećivanje je čest razlog za nezadovoljstvo u spolnosti i posljedično izvor mnogih frustracija.

Opterećenost izgledom
Žene se ponekad previše opterećuju vlastitim izgledom. Težimo tome da smo uređene, privlačne, da se sviđamo- također ili još posebno u spolnosti. U tome naravno nema ništa loše – ako nam previše ne zakomplicira život.

Ponekad moramo pustiti kosu i prepustiti se. Ništa neuobičajeno ako mu se vaše grudi ne čine savršenima. Najvjerojatnije bi mogao imati neki komentar na vašu frizuru ili bedra, ali to nije važno. Važno je da vas prihvaća sa svim vašim nepravilnostima. Ako ste s njim u krevetu, to je vjerojatno s razlogom. Tamo ste jer vas tamo želi.

Kada se prestanete opterećivati vašim izgledom, lakše ćete se opustiti. Takva spolnost biti će jednostavnija, neposrednija…

Opterećivanje izvedbom
Osim izgledom, žena se svakako želi iskazati i sposobnostima. Žene moraju baš ovladati svime. Vrlo je moguće da ga je neka zadovoljila bolje nego vi. Možda ima užu vaginu i ne prosvjeduje protiv analnog seksa. Ali on je ipak u krevetu s vama, želi vas i to je ono što je najbitnije.

Samouvjereni nastup naravno ne znači da se ponašate kao glumice u porno filmovima. Dovoljno je da budete opušteni i da prihvaćate spolnost kao nešto ugodno, a ne kao nastup, piše Intimate Medicine.

Povratak na Net.hr