'Pitao bi želite li ići na kat i to je bilo to. Imala sam 18, a on 78 godina'

Kendra Wilkinson, majka dvoje djece, vrlo otvoreno i iskreno govori o svom životu, pa je tako otvoreno progovorila i o seksualnim odnosima s Hughom Hefnerom (88).

U nedavnom intervjuu Kendra Wilkinson (29) je ispričala kako je postala djevojka Hugha Hefnera (88).

‘Pitao me je da budem jedna od njegovih djevojaka. Nisam znala što to znači ali pristala sam’, počela je Kendra svoju priču.

‘Živjela sam u najmanjem stanu, molila sam za bilo što da me izvuče odande. Pitao me je da postanem dio Playboy Mansiona i pristala sam, naravno. Odmah sam otišla, ali nisam znala da je seks uključen. Pitao bi želite li ići na kat i to je bilo to. Imala sam 18, a on 78 godina’, ispričala je.

Na pitanje je li dužnost bila seksati se s gazdom Playboya, Kendra je odgovorila: ‘Vi niste dužni, to je vaš izbor.’

Nadodala je i da je bila vrlo znatiželjna jer je on uvijek imao više djevojaka.

‘Prema djevojkama koje su u njegovoj kući ponaša se kao da su u vezi. Iskreno? Sve su one spavale s njim i sve one su divne osobe’, kaže Kendra.

Nadodala je i da je prestala živjeti s Hughom jer se u studenom 2008. godine zaručila sa sadašnjeg supruga Hanka, nakon burnog udvaranja.

Hugh Hefner je danas u braku s Crystal, koja je bila Playboy Playmate za mjesec prosinac 2009. godine. Vjenčali su se u novogodišnjoj noći 2012. godine. Vjenčanje se skoro nije dogodilo nakon što je Crystal napustila Hugha pet dana prije velikog dana. Vjenčanje je prvo bilo planirano 14. lipnja 2011. godine.

Na naslovnici Playboya su je prozvali ‘odbjegla nevjesta’. No, par se pomirio te kasnije i vjenčao.

Povratak na Net.hr