GDJE JOJ JE GRANICA?

KARLEUŠIN VIDEO ZAČAS POGLEDAN POLA MILIJUNA PUTA: Bradavice na izvol’te i još se dira – nije prešutjela ni Nikolina Ristović

Silikonska plavuša odjevena u bijeli kombinezon vrtoglavo dubokog dekoltea snimala se ispred zrcala, pritom se sugestivno dodirujući po grudima

Jelena Karleuša (42) ne uzima pauzu od snimanja foto i videomaterijala nabijenih erotikom. Srpska pop/folk pjevačica iznimku nije napravila ni jučer, kada je na svom službenom Instagram profilu objavila krajnje provokativnu snimku.

Silikonska plavuša odjevena u bijeli kombinezon vrtoglavo dubokog dekoltea, koji na njezinim raskošnim oblinama izgleda poput druge kože, snimala se ispred zrcala, pritom se sugestivno dodirujući po grudima, a na snimci je jasno kao dan da ispod te opravice ne nosi donje rublje.

JELENA KARLEUŠA POZIRALA ZAKOPČANA DO GRLA: Ipak se jasno vidi da ne nosi grudnjak, a ponosno je izbacila i stražnjicu

Komentari su da padneš u trans

“Ovo je organsko/Izbrisani fajlovi”, napisala je Karleuša u opisu videa, koji je u samo jednome danu pogledan čak pola milijuna puta.

Ovaj seksi performans slavne JK usijao je Instagram, a komentari njezinih pratitelja živi su dokaz koliko ih je njihova miljenica oduševila, a mnoge i napalila. Naša bivša voditeljica Nikolina Ristović (44), među prvima joj je poručila da je ovaj video “ozbiljna priča”.

“Nema zgodnije niti ljepše, bez konkurencije”, “Karli moja, ljepoto, prelijepa ženo, ljubavi moja, dušo, kako izgledaš, pojest ću te, slatkišu moj, volim te, Jelena”, “Nema bolje ribe”, “Prelijepa, najljepša ljepotice, plavušice, prelijepe usnice”, još su neki od koplimenata zaluđenih fanova.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr