NIJE SE 'POPEGLALA'

KAKO JOJ JE OVO MOGLO PROMAKNUTI? Kim Kardashian zumirala obline pa pokazala previše; ‘Ja vidim samo celulit’

Dok je muški dio njezinih obožavatelja slinio nad vrućim prizorom, oštromu ženskom oku nisu promaknule i sitne mane na Kiminoj liniji

Najpoznatija svjetska starleta drži se, baš poput običnoga puka, preporuke o samoizolaciji tijekom pandemije koronavirusa pa svoje mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno izvještava o aktivnostima kojim si krati vrijeme kod kuće.

View this post on Instagram

Where’s Waldo hair edition!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Budući da joj golišave snimke i fotografije nikad nisu bile strane, Kim Kardashian (39) sada je pokazala da minimalno krpica nosi na sebi čak i dok vježba u teretani. U donjem rublju životinjskoga uzorka, reality zvijezda pozirala je na spravi za vježbanje.

KIM KARDASHIAN ISTURILA BUJNE GRUDI U PRVI PLAN: Ekipa se sprda s njom: ‘Izgledaš kao da obavljaš nuždu’

https://www.instagram.com/p/CAfr9K0gXEo/

Ups, nije uklonila celulit

No, tek na sljedećoj fotografiji, slikanoj iz gotovo opasne blizine, vidljivo je koliko je Kim taj seksi kompletić tijesan. Njezine bujne grudi kipjele su iz preuskoga topića, koji samo što nije puknuo pod silom poprsja raskošne Kardashianke.

Instagram

Dok je muški dio njezinih obožavatelja, naravno, slinio nad vrućim prizorom, oštromu ženskom oku nisu promaknule i sitne mane na Kiminoj, inače uvijek besprijekorno fotošopiranoj, liniji. “Ja zapravo vidim celulit. Ovo je čudo!”, komentirala je jedna pratiteljica.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

https://www.instagram.com/p/B_3dzuvAviS/

View this post on Instagram

Sunbeams

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Povratak na Net.hr