Kada se ovo dogodi tijekom orgazma, dođe vam da vrisnete!

Koliko ste puta doživjeli da vam tijekom seksa ‘za dlaku’ izmakne vrhunac ili vas tijekom predigre jednostavno sve prođe i poželite se ustati i otići? Donosimo vam probleme s orgazmom koje samo žene razumiju.

Kada mu kažete ‘Nemoj stati’, a on krivo shvati

Nema goreg nego kada tijekom seksa svom partneru kažete nemoj stati, a on promjeni ritam ili počne raditi nešto sasvim drugo. Hm? Pa, to je značilo da samo nastavi raditi ono što je radio i dosad.

Kada vam orgazam ‘proklizne kroz prste’
Bili ste tako blizu, i onda…hop! Nestane sva čarolija.

Kada doživite osrednji orgazam
Bilo je jako uzbudljivo pod plahtama i sudeći po predigri očekivali ste eksploziju od orgazma no, dogodio se tek sramežljivi vrhunac.

Kada sasvim slučajno počnete zamišljati nekoga koga mrzite
Uff, ako vam se to dogodi tijekom seksa brže bolje probajte misliti na nešto lijepo, seksi i uzbudljivo i više nikada nemojte ni pomišljati na tu osobu.

Kada počnete zamišljati nekog od njegovih prijatelja
To nikako nije u redu. Čak i ako vaš dragi ima jako slatkog frenda s neodoljivim osmijehom, ne smijete dozvoliti da tijekom seksa mislite na njega. Takvim se mislila prepustite nakon orgazma.

Kada se počnete tješiti
Ako tijekom seksa neprestano ponavljate rečenicu: ‘Dobro je, dobro je…hajde barem se trudi’, to neće dobro završiti. Jednostavno se morate pomiriti s činjenicom da je vaš partner loš u krevetu.

Kada si on umišlja da je car
Osim što kemije među vama nema, najgore je kad partner misli da ‘rastura’ u krevetu i sve što radi vas dovodi do ludila.

Kada se on želi maziti, a vama se spava
Potpuno je kriva teorija da se žene u krevetu uvijek žele maziti. I same znate da ima trenutaka kada bi se nakon dobrog orgazma najradije okrenuli na drugu stran i slatko usnuli. No, on bi se mazio.

Kada bi on prakticirao čudne poze, a vi ne
Vaš partner inzistira da isprobate neke poze od kojih se vama vrti u glavi. Iako ga možda volite iznad svega i želite mu udovoljiti, ne pristajte na nešto za što unaprijed znate da neće dobro završiti po vas.

Kada dio vas želi da on ode, kako bi mogli masturbirati
Sigurno vam je poznat onaj osjećaj kada ste toliko napaljeni da jedva čekate potrgati odjeću sa sebe no, kada napokon do toga dođe, on vas iznevjeri. Pa tko ga ne bi poslao kući pa da vi sami dovršite posao.

Kada samo on svrši i misli da je seks gotov
Pa što si on umišlja? Ne može samo misliti na sebe, a vas tko šljivi.

Kada glumite orgazam
Muškarci smatraju da žene glume orgazam kako bi udovoljile njima. To apsolutno nije istina. Žene glume orgazam kako bi stale na kraj lošem seksu i postigle da se loš partner konačno prestane truditi, jer nema pojma.

Povratak na Net.hr