EROTIKA NA NAJJAČE

JELENA VELJAČA ODBACILA KRPICE I POZIRALA U TOPLESU: U ovakvom je izdanju nismo navikli gledati, srušit će Instagram!

Poput većine njezinih objava, i ova sa sobom nosi znakovitu poruku

Nekad uspješna glumica, a danas scenaristica i aktivistica, Jelena Veljača (38) više je puta javno istupala kao žustra borkinja za prava žena, a sada je vlastitu ženstvenost bez tabua servirala na Instagramu.

Majka malene djevojčice Lene, koju ima s bivšim suprugom, glumcem Draženom Čučekom, objavila je, naime, erotičnu crno-bijelu fotografiju, za koju kaže da je snimljena u prošlosti. Na njoj Jelena pozira u toplesu i s cigaretom u ruci.

Kako se riješila ovisnosti

“Kad si mlad pa nemaš pojma da je pušenje fakat štetno i da će te i ta ovisnost kao i mnoge druge puno koštati i da ćeš se teško skidati s njih // i kad si mlad i nemaš pojma da nikad neće biti više kao tada”, sjetno je napisala scenaristica i poručila mladima neka uživaju u svakom trenutku svoje mladosti.

NIKAD PROVOKATIVNIJA JELENA VELJAČA: Oduševila u vamp haljini brutalno dubokog dekoltea

Obožavatelji su joj u komentarima dali do znanja kako joj je “ova slika top”, a jedna ju je pratiteljica upitala kako se i kada uspjela riješiti ovisnosti o nikotinu. Veljača joj je odgovorila: “Kad sam saznala da sam trudna. Lako. Pomisao na bebu…”

View this post on Instagram

i am happy

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

U ljubavi joj cvjetaju ruže

Drugi su se dotakli Jelenina izgleda. “Meni jedna od najljepših poznatih Hrvatica, prirodna i spontana”, “Baš erotično i sexy”, neki su od komplimenata kojima su fanovi obasuli plavokosu scenaristicu.

Veljača je trenutačno u vezi s Ivanom Galom, direktorom prodaje RTL-a. O njihovoj vezi počelo se nagađati početkom prošle godine, a da su doista zajedno, potvrdili su zajedničkim pojavljivanjem na jednom glazbenom festivalu u Zagrebu nekoliko mjeseci poslije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr