POKAZALA PREVIŠE

JE LI SAD ZBILJA PRETJERALA? Karleuša navukla riskantnu haljinu bez gaćica i servirala – međunožje! ‘Pa gdje ti je kraj?’

Ne morate biti ekspert da biste uočili kako slavna folkerica ispod seksi kreacije ne nosi donje rublje

Iako je hejteri mahom prozivaju da pretjeruje s vulgarnostima na društvenim mrežama, Jelena Karleuša (42) tomu ne pridaje ama baš nimalo pozornosti i svojim provokativnim izdanjima provocira sve više i češće.

Mala od skandala, kako joj neki vole “tepati”, sada je otišla možda i najdalje u svojoj instagramskoj karijeri te obožavateljima servirala, ni manje ni više, nego djelić svojega – golog međunožja! U bijeloj haljini, koja više otkriva nego pokriva, JK je pozirala ispred zrcala i uhvatila svoj odraz.

KAD FILTERI RADE PREKOVREMENO: Jelena Karleuša izgleda potpuno drugačije na paparazzo fotkama i na Instagramu

Instagram

 

‘Zaboravila’ donje rublje

Nije potrebno biti ekspert na tome području da bi se zaključilo kako slavna folkerica ispod seksi kreacije ne nosi donje rublje. Osim bujnih grudi, hrabro je pokazala i manji dio međunožja. Dovoljno je spomenuti kako je fotografija u samo sat vremena prikupila čak 30.000 lajkova.

View this post on Instagram

🤘🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

“O, moj Bože”, “Atomska”, “Najbolja riba na svijetu”, “Prepi*ka”, “Što bez gaćica? Prehladit ćeš se…”, “Nema dalje”, “Ee, Karlita… K’o da te je Meštrović klesao”, “Lele, lele, nemoguće dobra”, “Sve bolje slike, svaki dan, ne znam gdje je kraj. Ali se ne žalim, samo nastavi, nećeš biti nikad bolja”, nižu se komentari.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr