Izgledom podsjeća na Kim, a guzom na Coco

Kada bi dali svoj glas, većina muškaraca zasigurno bi rekli kako je idealna žena ona koja podsjeća na seksipilnu Kim Kardashian, a ima atribute kakvima se ponosi Coco. Vjerovali ili ne, takva žena zaista postoji.

Riječ je o atraktivnoj glumici Mariann Gavelo koju smo otkrili zahvaljujući njezinom izazovnom poziranju u kratkoj crnoj haljinici prilikom holivudske premijere filma Casa de mi Padre.

Mariann Gavelo je glumica koja je uglavnom igrala u španjolskim te američkim serijama poput It’s Always Sunny in Philadelphia i Pretend time, ali poslije premijere filma Casa de mi Padre, u kojem joj je partner Will Ferrell, dospjela je na sam vrh ljestvice osoba o kojima se trenutačno najviše priča.

No, ne toliko zbog talenta, već zbog stražnjice koja je bila glavna ‘meta’ fotografskih objektiva. Teško je ne primijetiti kako njezina zaista izazovna stražnjica neodoljivo podsjeća na iste atribute kakvima se jako ponose i u svakoj ih prilici ističu starlete Kim Kardashian i Coco.

Iako je još relativno nepoznata, nimalo ne sumnjamo kako će se Mariannino ime znati diljem svijeta, baš kao što svi znaju tko su Kim i Coco, a atraktivan izgled sigurno joj pritom neće odmoći.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr