POSLALA IH K VRAGU

IZGLEDA LI VAM ONA DEBELO?! Miss Islanda odustala od izbora ljepote jer su organizatori tražili da smršavi

U svijetu mode jebroj kilograma jedna od najvažnijih stvari, a manekenke se dijele u dvije skupine: one koje ne mogu podnijeti pritisak i počnu se izgladnjivati i one koje postupe kao Miss Islanda.

Arna Ýr Jónsdóttir je prošle godine ponijela titulu Miss Islanda, a zatim je proglašena i Miss Eura 2016. No, sve to nije bilo dovoljno organizatorima izbora za Miss Grand International koji su joj savjetovali da smršavi ako se želi natjecati.

NAJSEKSI DJEVOJKA EUROPSKOG PRVENSTVA: Plavokosa Islanđanka postala Miss Eura 2016.

“Prestani doručkovati, za ručak jedi samo salatu i pij vodu svake večeri do natjecanja”, rekli su ‘dobronamjerni’ organizatori mladoj ljepotici, s porukom da vlasnik licence želi da “dobro prođe”.

Arna ih je poslala k vragu.

“Ako vlasnik licence zaista želi da smršavim i ako se organizatorima ne sviđam ovakva kakva jesam, onda oni ne zaslužuju da sudjelujem na njihovu natjecanju”, rekla je misica iz Reykjavika.

“Moja ramena jesu nešto šira od ramena drugih djevojaka, ali to je zato što sam bila članica islandske reprezentacije u gimnastici, čime se ponosim”, zaključila je.

Arna je rekla i kako je riječi organizatora izbora ljepote nisu pogodile jer nije takva osoba, no da to što su joj rekli nikome nije lijepo za čuti.

Miss Grand International je jedno od pet najvećih natjecanja ovog tip, uz Miss Univers, Miss World, Miss International i Miss Supranational.

A great shot from the Miss EM pageant by Nils Beckmann ✨

A post shared by ARNA YR (@arnayr) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr