FANOVI U TRANSU

IVANA KNOLL SVOJIM ŠKAKLJIVIM FOTKAMA FANOVE PRETVORILA U PRAVE ZNANSTVENIKE: ‘Kad prođeš ulicom, izazivaš globalno zatopljenje’

Ivana je uputila zavodljiv pogled prema kameri, a fanovi su je nagradili brojnim komplimentima

Najvatrenija hrvatska navijačica Ivana Knoll svojim brojnim pratiteljima na Instagramu uljepšala je dan s još jednom seksi fotografijom u nizu. Ona je pozirala u vrlo uskoj i provokativnoj odjevnoj kombinaciji.

DUGE NOGE, KRATKA HALJINA: Ivana Knoll je iskoristila lijepo vrijeme na najbolji mogući način

Ivana je na sebi imala svijetlorozi uski topić bez rukava te pripijene kratke hlače od crnog lateksa, a na fotografiji je gurnula svoju stražnjicu u prvi plan. Crnokosa ljepotica uputila je zavodljiv pogled prema kameri.

“Svakodnevno ista priča, dajte mi malo drame”, napisala je opisu objave, a fanovi su joj uzvratili brojnim komplimentima.

JE LI OVO JEDNO OD NJEZINIH NAJPROVOKATIVNIJIH IZDANJA? Ivana Knoll raspametila obožavatelje fotografijom u donjem rublju

“Predivna”, “Izvanredna si”, “Vruća si i seksi”, “Ljepoto”, “Vrlo lijepa i jako slatka”, “Prelijepa si”, “Savršena”, “Drama si ti. Kad prođeš ulicom, izazivaš globalno zatopljenje. To je dramatično”, “Kako dobra guza”, komentirali su.

Povratak na Net.hr