Lucija Lugomer

“IDEM OSVOJITI SVIJET”: Hrvatska je premalena za njene obline, gradit će karijeru izvan zemlje

Lucija Lugomer prije nekoliko je mjeseci započela karijeru kao plus size model. O njoj se već raspisao britanski Daily Mail, a nedavno je dala intervju za talijanski Vogue. To joj je ‘otvorilo vrata’ pa karijeru namjerava graditi izvan Hrvatske.

Prvi hrvatski plus size model Lucija Lugomer (22) brzim tempom gradi karijeru, a vjetar u leđa dali su joj i strani mediji koji su se raspisali o njoj.

PRVI HRVATSKI PLUS SIZE MODEL: Prekrasna Lucija Lugomer privukla pozornost Voguea

Lijepa Lucija za RTL je otkrila kako nije mogla vjerovati kada se talijanski Vogue zainteresirao za nju. Kada ju je novinarka nazvala i zamolila ju za intervju, kaže Lucija, prvo je pomislila da je riječ o šali.

Da nije sve samo san prenio joj je dečko.

“Taman sam bila na pilatesu i odlazim s treninga i vidim da mi je isključen mobitel. Dečko me čekao u autu i rekao mi: ‘Isključen ti je mobitel, znaš li ti što se dogodilo?’ Rekla sam mu da nemam pojma. Na to mi je rekao: ‘Pa ti si izašla u Vogueu’, a ja sam pomislila ‘ajme, to se stvarno dogodilo'”, ispričala je Lucija za RTL.

Napušta Hrvatsku

Vjeruje da za sve ove lijepe događaje postoji razlog, a sve što je postigla – postigla je sama.

U svijetu mode se, kaže, ne snalazi.

BRITANCI ODUŠEVLJENI: I Daily Mail piše o Luciji Lugomer, hrvatskom ‘plus size’ modelu

“Ja sam totalni laik za ovakve stvari. Ne smatram se profesionalnom osobom za ovakav posao, nikada nisam bila na reviji, na pisti ili slično”, kaže Lucija, ali to namjerava promijeniti.

Pojavljivanje u stranim medijima donijelo joj je poslovne ponude izvana, a Lucija ih namjerava prihvatiti.

“Da, odlazim iz Hrvatske. Moja konačna odluka je da idem osvojiti svijet”, rekla je djevojka s osmijehom na licu.

 

RTL/Hot.hr

Povratak na Net.hr