I neki muškarci ovo žele na penisu?! O, da!

Mislili ste da vas u svijetu igračaka za odrasle više ništa ne može zaprepastiti i iznenaditi, a onda ste čuli za CB-6000S. Riječ je o muškoj varijanti pojasa nevinosti i da, neki ga muškarci žele imati na penisu.

Kad netko spomene pojas nevinosti za žene, malo tko će reagirati onako kako bi reagirao na spomen pojasa nevinosti za muškarce. Možda zato što se službeno naziva CB-6000S.

Šalu na stranu. U svijetu igračaka za seks nalazi se i pojas nevinosti za muškarce, koji zapravo nije pojas, pa ga možemo nazvati i kavez za penis.

Dakle, kavez za penis CB-6000S je naprednija verzija kaveza za penis CB-6000 (model napravljen od kroma), koji nudi najviši stupanj udobnosti. Napravljen je od medicinske polikarbonatne plastike. Materijal je lagan i izdržljiv.

Kavez za penis je prozračan i napravljen tako da se može održavati higijena. Ima otvor koji omogućuje uriniranje. Dolazi u različitim veličinama, ovisno o veličini penisa.

CB-6000S muškarca ograničava od samozadovoljavanja i seksualnih užitaka. Uz CB-6000S dolazi i ključ, a osoba koja ima ključ, ima i kontrolu nad seksualnim zadovoljstvom partnera, ali i nad vlastitim seksualnim zadovoljstvom.

I da ne bi bilo zablude, nisu samo žene te koje žele ovako nešto na penisu svog partnera. Čak se i nekim muškarcima sviđa ovakvo ograničenje.

Ako vam se ovaj model ne sviđa, ne brinite, ima raznih modela, a tu je čak i posebno dizajn kavez za muškarce koji imaju pirsing na penisu.

Povratak na Net.hr