Hrvati bi u troje, ali postoji jedan problem…

Seks je davno prestao biti tabu – mo’š mislit’! Ako ste od onih parova koji bez dlake na jeziku s partnerom ili partnericom mogu podijeliti svoje seksualne potrebe – svaka čast, oni koji šute, ostat će uskraćeni.

I muškarci i žene imaju svoje seksualne maštarije i potrebe, to nije tajna, ali ima i previše onih koji o tome šute kao zaliveni, a onda se žale na loš seksualni život i u većini slučajeva krive partnera ili partnericu za to.

A koje su to najčešće želje Hrvata i Hrvatica kada je u pitanju seks, a ne usuđuju se to tražiti od svojih polovica, saznali smo zahvaljujući anketi u kojoj je sudjelovalo čak 4.609 čitatelja hot.hr-a.

Jeste li spremni za rezultate? Možda dok ovo čitate baš vaš partner mašta o seksu u troje, jer kako smo saznali, njih 24 posto tražili bi od partnera/partnerice upravo to, ali se ne usuđuju.

Nadalje, 19 posto Hrvata i Hrvatica žude za učestalijim spolnim odnosima, ali ih neće imati. Zašto? Pa ne usuđuju se to tražiti!

Više oralnog seksa rado bi njih 17 posto, ali opet – ništa od toga, pogodite zašto!

Još jednom ista brojka – 17 posto njih bi analni seks, no, ne usuđuju se to predložiti, valjda imaju svoje razloge, ali ako ne pokušaju nikada neće saznati…

Saznali smo i da 17 posto njih nema koga tražiti, ali sudeći po rezultatima, i da imaju, vjerojatno se ne bi usudili. Hm… Možda zato i jesu sami, tko zna…

A zamislite ovo, njih šest posto tražili bi od partnera ili partnerice da ih ostavi na miru jer im nisu privlačni. ??? Zar je potrebno nadodati još nešto?!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr