Hot

RAT NA INSTAGRAMU

HANA HADŽIAVDAGIĆ POKAZALA POLICE PUNE DIZAJNERSKIH ŠTIKLI: ‘Moj raj… Vjerujte u snove!’; Hejterica ju napala

‘Vjerujte u snove jer ono što sanjate može se ostvariti’, poručila je influencerica, no nekima nisu najbolje sjele njene riječi

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira u svom velikom walk in ormaru pred policama punima dizajnerskih štikli.

“Još jedan dokaz da se snovi ostvaruju je upravo moje najdraže mjesto u stanu… Opet Najljepša walkin ormar po mjeri, onaj pravi koji zaista tako zovemo, ne plakar nego cijela prostorija s policama za cipele, onaj iz filma s ugrađenom rasvjetom, od najkvalitetnijih materijala…mojih 18 kvadrata pažljivo čuvanih cipelica, haljinica i kaputa ali ima i Muž Puž svoj dio, nije zapostavljen. Kad smo kupovali stan imala sam samo jednu želju, da u stanu imam svoj mali raj… Vjerujte u snove jer ono što sanjate može se ostvariti”, poručila je Hana.

HANA HADŽIAVDAGIĆ POŽALILA SE DA NIJE DOBILA DOVOLJNO LAJKOVA: ‘Počet ću stavljati totalno bezvezne fotke. Ili golotinju.’

Fotka je u sat vremena skupila više od 7000 lajkova, a većina komentatora oduševljena je ormarom. No, ne i jedna ‘hejterica’ na čiji je komentar Hana odmah reagirala.

HANA HADŽIAVDAGIĆ OBJAVILA VULGARNU PORUKU KOJU JE DOBILA OD PRATITELJA: ‘Brižni otac šalje ovakve poruke’

“Ti svoje dostignuće u životu mjeriš količinom obuće na koje si spiskala ‘krvavo’ zarađeni novac?! Hahahhahaha, u kojem ja bolesnom vremenu živim…”, napisala je korisnica Instagrama.

“Očito nisi shvatila i očito si padobranac koji me ne prati jer da pratiš moj profil neko vrijeme ovo nikada ne bi napisala. Pozz”, odgovorila joj je Hana.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr