FOTO: Bila bi prava šteta da se ove djevojke odijevaju

Plaboy Adria Summer Tour se nastavlja. Zgodne ‘zečice’ nisu se nimalo umorile, naprotiv, spremne su za nove seksi izazove.

Nakon izrazito uspješnih partyja po Istarskom djelu turneje koji su se održali u klubovima Colosseum, Villa i Pietas Julia, sljedeće destinacije su nešto malo južnije:
24.07. Noa Club (Zrće, Pag) 25.07.

Four Club (Hvar) 26.07.
Petar Pan (Makarska) 28.07. Escape (Rab)
29.07. Aqua Lounge & Night Bar (Biograd na Moru).

Nisu samo toplije lokacije ono što ističe ovu etapu turneje, nego i to što se ovdje većinom radi o velikim Official PLAYBOY Partyjima koje ste do sad mogli susreti samo u najvećim i najprestižnijim klubovima.

PLAYBOY Party @ Pietas Julia Pula 07.07.2012. from Lens Media Promo on Vimeo.

Kao posebnu poslasticu pripremamo vam spektakularni Playboy Party u jednom od najprestižnijih klubova na Jadranu; klub Noa na Zrću i PLAYBOY ugošćuju DJ-icu Honey Dijon iz New Yorka čiji ritmovi R’n’B-a privlače goste iz cijelog svijeta.

Program Partyja će glazbeno tvoriti vrhunski DJ Emilio Dalbello koji se već iskazao u brojnim PLAYBOY pričama te instrumentalist Giancarlo Brunello, virtuoz na harmonici koji stvara čaroliju uz pratnju house glazbe. Atmosferu će ugrijavati prelijepe tete sa zečjim ušima i repićima, Playboy plesačice, Pole Dance te naše predivne plejmejtice.

Od posebnosti pripremamo vam pravu posloasticu u vidu Live Photo Sessiona kojeg će po prvi put izvoditi prava plejmejtica, nadarena plejmjet fotografkinja Anamarija Frlan čiji editorijal ste imali prilike gledati u Playboy magazinu iz listopada 2010 godine, ali i na portalu http://www.playboy.hr.

Na oduševljenje mnogih koji ste nam slali sjajne kritike na temu Champagne Dance performansa, i ovaj put možete očekivati predivnu plejmejticu Unu Grujić.

Otkrit ćemo vam i malu tajnu, a to je da smo za vrijeme istarskog djela Playboy turneje napravili predivan photo session Une, tako da će njene fotografije krasiti izdanje za kolovoz. Ukratko PLAYBOY Partyji vam donose brojna iznenađenja i vode u jedan posve novi svijet mašte. Pratite ih s nama i na plaboy.hr.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr