Lukavi lisci znaju: ‘Držite svoje stidne dlake pod kontrolom’

Da, oni su bogati i da, oni su slavni. Ali to je samo dio seksipila rock-zvijezda za kojima žene naprosto luduju. Glazbeni novinar John Lewis odradio je puno intervjua s nekima od njih, a te je prilike iskoristio i kako bi saznao čime to privlače tolike žene.

Nisu žene lude za njima samo zato što su rock-zvijezde, bogati i slavni. Neki slavni rokeri pravi su ženskaroši i broj žena s kojima su se seksali mnogi bi htjeli znati… No, ovaj put donosimo vam nešto još bolje – njihove savjete o tome kako da u seksu budete još bolji.

Eliminirajte svaku sumnju, budite samopouzdani

‘Prosječna rock-zvijezda provela je većinu života slušajući da je govno’, kaže Shaun Ryder, frontmen benda Happy Mondays, koji ne izgleda baš poput neodoljivog Adonisa.

‘Opstanete tako što uvjerite sebe da ste jeb*** genije. S vremenom i sami počnete vjerovati u to’, objasnio je.

Samopouzdanje je privlačno. Ako prirodno niste samouvjereni, to se može naučiti. Način na koji se krećete, način na koji govorite, vaš stav… Sve to igra veliku ulogu kad je u pitanju seksipil, privlačnost i kvalitetan seksualni život.

Ne zaboravite dirty talk, ali oprezno s tim

Kad je bend Roxy Music plijenio pažnju u ranim 70-ima, miljenik žena nije postao Bryan Ferry, nego virtuoz na sintesajzerima Brian Eno. ‘Nikad nisam imao problema otvoreno govoriti o seksu i seksualnosti. Tako možete neku osobu uhvatiti nespremnu te ostvariti neposrednu intimnost’, kaže Brian Eno.

Dirty talk je delikatna stvar’, upozorava doktorica Helen Fisher. ‘Spomenite seks u apstraktnom smislu kako bi testirali situaciju. Taktika šokiranjem može upaliti, ali partnerica bi trebala osjetiti da vi riskirate, a ne ona’, savjetuje.

Ostanite mladi, drugim riječima – nemojte se zapustiti

Poseban je savjet i Tommyja Leeja iz benda Mötley Crüe: ‘Dečki, pokosite svoj travnjak. Vjerujte mi, prava žena – ma zaje** to – svaka žena će to cijeniti. Držite svoje stidne dlake pod kontrolom. Ako ih imate toliko da bi vaša djevojka mogla isplesti pulover, učinite nešto s tim!’

Nipošto nemojte zanemariti Tommyjev savjet. ‘Usvajanje navike da održavate mladolik izgled taktika je koja se koristi već stoljećima’, kaže Helen Fisher. Nikome nije privlačno kad se partner/partnerica zapusti.

Govor tijela je važan

Bubnjari su često magnet za žene. ‘Bubnjanje je fizički demonstrativno’, kaže glazbenik Mick Fleetwood, jedan od uspješnih ženskaroša. ‘Ljudi vide vaše pokrete, energični ste i izgledate dobro dok to radite’, dodaje.

‘Pokret i govor tijela su vrlo važni’ kaže Helen Fisher. ‘Gestikuliranje rukama privlači pažnju’, dodaje.

Osvijestite svoju žensku stranu

‘Uvijek sam bio feminiziran na način da pokažem da sam prestrašen i da sam uznemiren’, kaže Alice Cooper. ‘Bio sam poprilično iznenađen kad sam otkrio da to pali žene’, dodao je.

‘Riječ je o tome da se ne trebate bojati svoje ženske strane. Razvijajte osobine koje su ženama privlačne: pozornost, empatiju i moć slušanja’, savjetuje psihologinja Marisa Peer.

Povratak na Net.hr