POGLEDAJTE NOVE FOTKE

DOBILA OTKAZ JER JE PREVULGARNA: Maca Diskrecija nakon skandala s prostitucijom radila na televiziji, ali sada je kraj

Iako je bosanska starleta i bivša sudionica kontroverznog realityja Parovi prije nekoliko mjeseci priznala da se prostituira, svejedno je dobila posao voditeljice noćnog programa na televiziji Pink.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, koja je svojim seksi fotografijama podizala temperaturu na društvenim mrežama, dobila je otkaz na srpskoj televiziji Pink zbog vulgarnosti.

MACA DISKRECIJA IMA DEČKA POLITIČARA I TOLERANTNU MAJKU: ‘Mama me podržava da se bavim prostitucijom!’

Maca je vodila zabavnu emisiju Moćni program, no gledateljima se nije svidio njen pristup.

“Iako je emisija bila prije svega zabavnog karaktera, bez namjere da bilo koga uvrijedi ili ponizi, a pritom bilježila visok rejting, čelnici televizije Pink odlučili su obustaviti prikazivanje ove emisije u okviru Pinkovog noćnog programa, koji traje nekoliko meseci. Razlog zbog kojeg su poduzeli ovaj korak su brojne žalbe gledatelja što se takva emisija prikazuje na nacionalnoj frekvenciji”, otkriva izvor za Pulsonline, piše Mondo.rs.

Diskrecija je teško primila vijest o otkazu.

“Maca je bila šokirana i tužna kad je saznala da joj je emisija ugašena jer je mislila da je konačno došlo njenih pet minuta. S druge strane, najviše žalbi je stizalo baš zbog nje i njenog vulgarnog ponašanja i izražavanja”, istaknuo je izvor.

Starleta, rodom iz Tuzle, u Beograd je došla kako bi postala poznata. Osim što se pojavila u reality showovima, okušala se i kao pjevačica, no i dalje joj najbolje ide – seks.

S obzirom na to da je Instagram zatvorio njen profil zbog obnažene fotografije, Maca je pronašla svoje mjesto na Twitteru, a fotografije su vrlo… hrabre.

Pogledajte sami:

Povratak na Net.hr