SEKSI

DJEVOJKA LEWISA HAMILTONA RASPAMETILA FANOVE: Neobična ljepotica pokazala kako izgleda u bikiniju

Lijepa Winnie Harlow natjecala se u showu America’s Next Top Model prije dvije godine, a u središtu pozornosti našla se kad je početkom rujna viđena u društvu Lewisa Hamiltona.

Winnie Harlow boluje od vitiliga, rijetke kožne bolesti zbog kojeg po tijelu ima svijetle ‘pjege’. Strani portali nazivaju je novom djevojkom vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona, a lijepa Winnie naprosto zrači samopouzdanjem.

PREKRASNA I NEOBIČNA: Ova je slavna manekenka zavela Lewisa Hamiltona?

Svoje profile na društvenim mrežama koristi kako bi ohrabrila druge djevojke da se ne srame svojih mana. Tako je na Instagramu objavila fotku u bikiniju.

“Samopouzdanje ne eliminira nesigurnosti, a nesigurnost ne znači da niste samopouzdani”, napisala je Winnie pored fotografije koja je u jednom danu prikupila čak 111 tisuća lajkova.

‘KĆI NOĆI’: Ova manekenka svojom nestvarnom ljepotom osvaja internet i modne piste

Na Instagramu je inače prati 1,4 milijuna ljudi, a nikad nije skrivala kako joj je odrastanje bilo iznimno teško – druga su je djeca zafrkavala zbog izgleda i uspoređivala je s kravom.

Caption this:

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Winnie se ipak naučila nositi s kritikama.

“Želim dokazati da osoba može slijediti svoje snove usprkos ‘manama’ i ‘smetnjama'”, njezin je moto.

Što je točno vitiligo?

Vitiligo je stanje u kojem koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

Married & Divorced in a week apparently lol 🤔😂

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

@TeenVogue Sept Issue #ForGirlsByGirls✨✨✨

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Povratak na Net.hr