HRABAR PODVIG

DANIJELA DVORNIK SKOČILA U MORE NA GLAVU, EKIPA ODUŠEVLJENA: ‘Ništa ljepše nego vidjeti ženu u godinama…’

Moderna baka aktivno uživa u ljetnim radostima na otoku Braču

Danijela Dvornik u 54. godini ima više samopouzdanja nego ikad prije. Liniju na kojoj je radila cijele godine ovoga ljeta ponosno pokazuje u kupaćim kostimima. Majka influencerice Elle Dvornik-Pearce i udovica hrvatskoga kralja funka Dine Dvornika ponovno je u pvi plan stavila svoju pozadinu.

Za Danijelu ljeto još uvijek nije gotovo. U jednodijelnome ružičastom badiću skočila je u more, a taj je podvig prikazala serijom fotografija na Instagramu, na kojima cijelo vrijeme pogled puca na njezinu guzu i noge.

DANIJELA POKAZALA VITKE NOGE I OTKRILA KAKO UŽIVA NA SUTIVANU: Ella joj poručila; ‘Mislim da je vrijeme da se preseliš zauvijek’

Uživancija na Braču

“Kad te pukne ‘ajmo skakat’ u more s mostića. Ono… kao kad smo bili djeca”, napisala je Dvornikova, koja aktivno uživa u ljetnim radostima na otoku Braču. Njezin skok na glavu, ali i tjelesne atribute pohvalili su brojni pratitelji.

View this post on Instagram

Pozdrav s plaže ❤️.

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

“Ništa ljepše nego vidjeti ženu u godinama koja se ponaša kao dijete”, “Doobree noge, Danči”, “Jako dobar skok, cili pravilan”, “Žena Sirena”, samo su neki od komentara ispod Danijeline najnovije objave.

Povratak na Net.hr