ISTI UKUS

BRITNEY I XTINA IZGLEDAJU BOLJE NO IKAD: Nekadašnje rivalke utegnule se u seksi ružičaste opravice, koja je zanosnija?

Nekadašnje glavne rivalke danas imaju isti ukus. Obje su se pohvalile zavidnom linijom u ružičastim haljinama. Kojoj bolje stoji ova boja?

Jedna i druga su svojevremeno žarile i palile pop glazbenom scenom. Budući da su slavu stekle u isto vrijeme, bio je to savršen recept za rivalstvo. Bilo kako bilo, Britney Spears i Christina Aguilera uvijek su imale mnogo sličnosti – obje su sitne i plave, a imaju i sličan stil odijevanja, što se pokazuje i godinama poslije. Pop slatkice su, nakon brojnih skandala i borbe s kilogramima, napokon opet vratile onaj stari sjaj. Godinu na izmaku obje su odlučile zapečatiti svojim zanosnim figurama – u ružičastim haljinama.

🍎🍎🍎

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

BRITNEY SPEARS JE PRAVA BOMBA: Pop princeza pokazala isklesano tijelo i nikad bujniji dekolte

CHRISTINA AGUILERA IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Na nju ste nekad mislili prije spavanja, opet ćete početi

Britney, koja je, otkad ima novog i mlađeg dečka, osobnog trenera Sama Asgharija, svoje tijelo isklesala do savršenstva, utegnula se u pripijenu ultrakratku pink haljinicu, u kojoj su do posebnog izražaja došle njezine mišićave noge. Xtina se, s druge strane, odlučila za ipak nešto smjeliju varijantu što se tiče duljine, ali je zato stavila grudi u prvi plan. Preko satenske haljine koja podsjeća na spavaćicu nabacila je kaputić nešto svjetlije nijanse.

Pitanje za milijun dolara: koja od njih dvije izgleda bolje u ružičastom? Teško je odlučiti, a ni komentatori se na Instagramu nisu mogli usuglasiti. “Doista mislim da je ovo tvoja godina. Nikad nisi izgledala bolje”, poručili su Britney njezini obožavatelji. “Izgledaš kao Barbie Superstar”, laskali su Xtini njezini. Nakon ovih argumenata, jedino što možemo zaključiti jest: je li na pomolu obnova rivalstva iz prošlosti?!

Povratak na Net.hr