ZNOJENJE U TERETANI

BOLNO JE SEKSI: Manekenka sa samo 10 posto masti u tijelu otkrila istinu o steroidima

Brazilka Rafaela Ravena transformirala je svoje tijelo nakon što su je tijekom puberteta nazivali bucmastom, piše Daily Mail.

Prekrasna 23-godišnja Rafaela Ravena iz Brazila u godinu je dana izgubila 15 kilograma, a motivacija su joj bili vršnjaci koji su je nazivali debelom. Danas se može pohvaliti kako postotak masnoće u njezinom tijelu iznosi samo deset posto.

FANOVI U RATU ZBOG KATE UPTON: Savršena ili predebela? 


No, ni nakon gubitka kilograma nije pobjegla od uvreda – nazivaju je ovisnicom o steroidima koja bez njih ne bi izgledala kako izgleda. Kad je shvatila da joj nitko ne vjeruje, objavila je rezultate testa na steroide i dokazala da su njeni mišići rezultat znojenja u teretani.

“Ljudi povezuju mišićavo tijelo sa steroidima, a to nije istina. Zbog tog sam obavila test kako bih to dokazala. Mislim da brojni fitness modeli koriste steroide, i ja sam u početku, no prestala sam jer sam primijetila da nisu dobri za moje tijelo. Mislim da bi svi trebali pokazati koriste li steroide”, poručila je.

PREDEBELA DA BUDE MODEL: Odbila smršaviti, nabacila 30 kilograma i postala slavna!

“Kad sam počela trenirati s 19 godina, koristila sam stanozolol i oxandrolone. To su dva hormona koji povećavaju proizvodnju testosterona, muškog hormona”, rekla je.

Primijetila je da joj od steroida rastu dlačice po tijelu te su joj se na licu pojavile akne. Zbog toga ih je prestala koristiti. Danas koristi samo proteine te se pridržava strogog režima prehrane bez ugljikohidrata. Više se ni ne sjeća kakvog je okusa kruh, ali priznaje da barem jednom tjedno pojede sladoled.

Povratak na Net.hr