FOTKE, VIDEO... MA SVE!

BEZ ŠMINKE, GRUDNJAKA I GAĆICA: Karleuši ne treba ništa od toga, izvela vrući performans i pokazala – pa, gotovo sve

Iako je već nebrojeno puta osvanula gola ili polugola, ove fotografije i snimka u toplesu svakako se mogu dodati na popis njezinih najizazovnijih ikad

Već i vrapci na granama znaju da Jelena Karleuša (42) ne poznaje tabue. Srpska pop/folk pjevačica iz dana u dan sve je provokativnija i točno zna što i koliko treba pokazati da bi svoje obožavatelje bacila na koljena.

Teško je reći je li svojim posljednjim izdanjem kontroverzna JK otišla još korak dalje jer već je nebrojeno puta osvanula gola ili polugola, ali ove fotografije u toplesu i spuštenih hlača svakako se mogu dodati na popis njezinih najizazovnijih ikad.

Ni grudnjaka ni gaćica

S minimalnom količinom šminke na licu, Karleuša je pozirala samo u svijetloplavim trapericama – doslovno samo u njima. Bosa i u toplesu, primila je svoje goleme silikonske grudi rukama i samouvjereno zavela fotografa.

Instagram

ŠTO REĆI NA NOVO IZDANJE KARLEUŠE? Ako se trakica preko međunožja računa kao odjeća, evo – onda je odjevena

A onda, kao da već ove tri fotografije nisu bile dovoljno opasne za srce, samoprozvana diva objavila je i video u istome izdanju. Zavodljivo se izvijajući pred kamerom, hlače je spustila do te mjere da se bez problema može vidjeti kako ispod njih ne nosi gaćice.

Opet sumnja na fotoshop

Fanovi ove atomske plavuše nisu znali u što bi prije gledali, potajno se nadajući da će (barem u videu) pokazati previše. To se nije dogodilo jer ipak je Jelena profesionalka, ali temperatura na Instagramu definitivno je skočila.

Instagram

“Što je ovo, pitamo?”, “Bog je žena”, “Službeno sam se zaljubio”, “Koja si ti ribetina!”, “Vilice popadale”, “Samo bih rekla da ova žena ima 42 godine, a realno izgleda kao da ima 24”, “OMG! Jbt, koja miješalica”, komentiraju zaluđeni fanovi, dok su oni hladnije glave zaključili kako je Photoshop majstor napravio dobar posao.

Povratak na Net.hr