SASVIM PRIVATNO

AVA OTKRILA: ‘Sulejman mi je nudio 200.000 eura da se udam za njegova 15-godišnjeg sina’

Zadarska starleta s beogradskom adresom je za 24 sata otkrila neke dijelove svoje autobiografije. U njima opisuje jednu ponudu za brak i strah uoči suđenja zbog ucjenjivanja profesora na fakultetu.

Ava Karabatić je nedavno najavila da će objaviti autobiografiju, a za 24 sata je objavila neke dijelove knjige koja će, čini se, podići prašinu u regiji.

IMAJU SLIČAN MODNI IZRIČAJ: Ava Karabatić i tata Ivica privlačili poglede na putu do suda

Voditeljica na srpskoj televiziji je opisala svoj strah i grč u želucu zbog odlaska u rodni Zadar zbog suđenja za ucjenu profesora Nižića.

Opisala je i kako joj život stane u nekolio putnih torbi jer se nikad, zapravo, nije vezala za mjesta. No, za ljude, kaže, jest.

AVA KARABATIĆ SVE IZNENADILA OTKRIVŠI DA ĆE IZDATI AUTOBIOGRAFIJU: Otkrila i što je sve gutala

“Nikad se nisam vezala za stvari i za mjesta. Za ljude već jesam, i to mi je nanijelo dosta boli u životu, ali i dosta radosti, moram priznati”, otkrila je Ava, pišu 24 sata.

Ponuda za brak

Ava je u knjizi opisala i ponudu za brak koja zvuči kao iz filma. Naime, Avu je nazvao nepoznati muškarac s nepoznatog broja i inozemstva. Predstavio se kao Sulejman i ponudio joj 200.000 eura da se uda za njegova 15-godišnjeg sina.

“On crn, ti plava, baš bi bili dobar par. Bogati smo mi, nemoj da brinaš. Imamo otpadi po celu Evropu, i kuće, i kola. Ako oćeš da pevaš, imamo i orkestar”, opisala je Ava razgovor u svojoj knjizi.

Ponudu je odbila, no ostala joj je u lijepom sjećanju jer je gospodin Sulejman, Rom iz Rumunjske, bio pristojan.

Povratak na Net.hr