Hot

FACEBOOK SE UŽARIO

SALVE KRITIKA FINALISTICI SUPERTALENTA: ‘Cura lijepo pjeva, ali skupljati bodove na konto bolesnog Olivera… Jadno!’

Još dok je u studiju Nove TV trajala finalna emisija ovosezonskog Supertalenta, Facebook se užario od rasprave o nastupu jedne od finalistica, Antonije Dore Pleško.

Ona je za nastup u finalu odlučila otpjevati pjesmu “Nocturno”, klasik slavnog splitskog skladatelja Zdenka Runjića koju je svojom izvedbom proslavio Oliver Dragojević.  Upravo to je nažuljalo mnoge korisnike na Facebooku koji smatraju da je Antonija, koja se u finale probila zahvaljujući “zlatnom gumbu” Maje Šuput, ciljala na emocije publike izborom pjesme Olivera Dragojevića za kojeg se zna da boluje od tumora.

PRATITE UŽIVO, TRAJE FINALE SUPERTALENTA: Antonia se vratila u finale nakon osam godina i sve ganula Oliverovom baladom

 

Iako su članovi žirija Antonijinu izvedbu pohvalili kao iznimno emotivnu, drukčije su emocije prštale na Facebooku.

“Cura lijepo pjeva, ali skupljati bodove na konto Olivera… Jadno!!! Jadno do bola. Da toliko valja, ne bi morala biti tu treći put na Supertalentu. I to ući na pola showa… Fuj!!”, glasio je jedan od oštrijih komentara.

“Kako igra na kartu bolesnog Olivera. Ljigavo. Svi glasat za Emila i Mateju!”, napisala je druga korisnica, a treća dodala: “Hmmmmm…. jako je promišljena… skupljanje glasova na temelju Olivera…”. Četvrti dodao: “Aha, sad malo skupljamo bodove na Oliveru.”

Treba priznati da je u komentarima bilo i onih pohvalnih na račun njezinih glasovnih sposobnosti. No, većina je izrazila sumnju u namještaljku.

“A gospodo iz showa Supertalent objasnite nam kako netko tko nije prošao audicije može uopće nastupati u natjecateljskom dijelu? Iskreno nas zanima, kako mene tako vjerujem i većinu gledatelja… Naravno ni manje ni više odmah zlatni gumb. Slučajno Maja stisnula. Hoće i narednih godina biti takvi slučajni kandidati”, glasio je još jedan komentar.

“Ova je osvojila Supertalent ima dva mjeseca, a ovo je samo formalnost”, sumnjičavo je zaključio jedan korisnik.

A jedna razočarana je napisala: “Prvo, nije se prijavila u show! Drugo, igra na kartu teško bolesnog čovjeka. Treće, u vezi je s Gibonnijevim sinom. Četvrto, jako je umišljena i promišljena…”.

Povratak na Net.hr