Hot

SPEKTAKULARNA ZAVRŠNICA

FINALE NEIZVJESNO DO SAMOG KRAJA: Nives Celzijus rasturila kao Anthony Kiedis i odnijela pobjedu u Tvoje lice zvuči poznato

Na Novoj TV večeras je održano veliko finale četvrte sezone najvećeg TV-showa u Hrvatskoj, emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Nakon uzbudljivog glasovanja, pobjednica ovosezonskog showa je Nives Celzijus koja je u finalnoj emisiji otpjevala pjesmu ‘Dani California’ grupe Red Hot Chili Peppers.

Pogledajte njezin završni nastup u kojem je ‘skinula’ frontmena RHCP-a Anthonyja Kiedisa.

Gostujuća članica finalne emisije bila je Indira Levak, a večerašnji spektakl započeo je i promjenom u žiriju u kojemu neće biti  Sandre Bagarić. Umjesto nje natjecatelje uz Gorana Navojca, Tomu In Der Mühlena i već spomenutu Indiru ocjenjivao je Mario Petreković.

Svi su s nestrpljenjem iščekivali tko će od četvero finalista odnijeti pobjedu u četvrtoj sezoni TLZP-a: Nives Celzijus, Mia Anočić Valentić, Bojan Jambrošić ili Mario Roth.

Spektakularnu završnu večer TLZP-a na Novoj TV otvorila je Indira nakon čijeg nastupa su slijedila natjecateljska uzbuđenja.

U dosadašnjim emisijama tri pobjede odnijela je Mia, po dvije Mario i Bojan, a Nives jednu!

Natjecateljski dio otvorio je Mario Roth ‘glumeći’ kraljicu popa Madonnu vatreno izvodeći njezin hit ‘La isla Bonita’ u kombinaciji s ‘Pala tute’ Gogol Bordella. Na sceni je vladala prava gužva jer su uz Marija ondje bili i svirači te plesači i plesačice.

“I Madonna bi ti pozavidjela. Imao si misiju pokazati u ovom showu koliko si odličan performer, mene si ostavio bez daha. Ovo je bilo fascinantno, fenomenalno!”, kazala je Mariju oduševljena Indira. Ni Tomo nije krio oduševljenje: “Ti si za mene jedno od najvećih iznenađenja. Tvoja energija i tvoje pjevačke mogućnosti, ali najviše od svega što me je iznenadilo jest tvoja pozitiva i to me od početka kupilo. Apsolutno fantastično!”

“Fenomenalno, to je ono što trebamo! Izgled fenomenalan! Ja sam radio s malim, mali je talent”, zaključio je pohvale Mariju njegov imenjak Petreković.

Nakon sjajnog nastupa Marija Rotha, na scenu je izašao pobjednik prošlotjedne emisije Bojan Jambrošić koji je otpjevao veliki hit iz devedesetih, pjesmu ‘Zombie’ grupe The Cranberries. Gotovo svi su suglasni da je Bojan u zlatnom kostimu sjajno izveo ovu emotivnu pjesmu koja je vokalno izuzetno zahtjevna. Olakotna okolnost bila mu je da uz nju nije imao plesačkih zadaća.

“Sav fokus je bio na tvom vokalu koji je stvarno fenomenalan i vjeruj mi da si ti po meni vokalno najjači u ovom showu. Poslije ovog showa bit ćeš najtraženiji u gradu”. kazala je Indira nakon Bojanovog nastupa.

“Zbilja sam ponosan na tebe jer si iskoristio sve što ti se ovdje pruža i pokazao si se fantastičnim izvođačem”, nadovezao se Tomo.

A Goran Navojec mu se ‘naklonio’ riječima: “Ti si savršeno uspio prenijeti ovu bol i frustraciju irskog naroda u borbi za njihovu nezavisnost. Ti si tome pristupio. Glumački si ušao u to. Bio si sto posto unutra od početka do kraja, sa svim kvalitetama koje imaš. Ja ti skidam kapu i čestitam od srca.”

Na pozornicu TLZP-a kao treća natjecateljica večeras izlazi Nives Celzijus čiji je večerašnji zadatak ‘skinuti’ pjesmu Red Hot Chili Peppersa ‘Dani California’. Njezine dosadašnje nastupe pratile su mnoge kontroverze jer su mnogi smatrali kako je članovi žirija baš ne vole te da je zaslužila više od jedne pobjede. Usprkos svemu, Nives je došla do velikog finala.

“Nadam se da me srce neće strefit od tolikog skakanja”, kazala je Nives prije nego što je izašla na pozornicu.

Srce je ipak nije strefilo i nastup je preživjela, a čak su i članovi žirija bili velikodušni udijelivši joj komplimente za ‘skidanje’ popularnih Peppersa.

“Bilo je stvarno jako, jako dobro. Bilo je red, bilo je hot, bilo je chilli i bilo je peppers, i čestitam ti od srca!”, kazao je Goran.

“Nevjerojatno, kakva energija! Nives, stvarno si bila fenomenalna! Ti si čudo! To tvoje lice tako dobro podnosi transformacije. U budućnosti bi stvarno mogla razmisliti da prigrliš neki drugi glazbeni izričaj. Bila si baš uvjerljiva”, dodala je Indira.

“Sve si to odradila na jednom zavidnom nivou i napravila si vrhunski posao”, nadovezao se Petreković.

Nastup četvero finalista zatvorila je dosadašnja trostruka pobjednica Mia Anočić Valentić čiji je prvi večerašnji zadatak biti što uvjerljivija kao Kylie Minogue s pjesmom ‘In Your Eyes’.

“Volim ovu pjesmu i volim tvoju haljinu! Vokalno je bilo malo klimavo, ali ostalo svaka čast ekipi koja je bila s tobom. Kylie slatkica, ima senzualne pokrete, skinula si je”, ocijenila je Mijin nastup Indira Levak.

Dočim je Tomo In Der Mühlen kazao kako je pokazala što u ovom formatu znači biti dobar glumac.

“Želim ti čestitati na cijelom pojavljivanju u ovom showu. Od glumačkog pristupa, do savladavanja plesnih i pjevačkih tehnika, bila si jedan od izvođača koji je na žiriju ostavio jedan dojam koji nikada nećemo zaboraviti”, poručio joj je kolega glumac Goran Navojec.

Prije nego što padne odluka o ovogodišnjem pobjedniku showa, priliku da nastupe u velikom finalu dobit će i četvero ovogodišnjih natjecatelja TLZP-a koji se nisu plasirali u veliko finale Dalibor Petko, Daniel Bilić, Ivana Mišerić i Ana Gruica.

Petko i Ivana Mišerić otpjevali su pjesmu ‘Bandido’ grupe Azúcar Moreno razveselivši sve u studiju, a i sami sebe.

Danijel Bilić kao Gibonni i Ana Gruica kao Josipa Lisac izveli su Gibonnijev hit ‘Nek se dijete zove kao ja’.

Među ovih četvero natjecatelja krio se pobjednik četvrte sezone showa Tvoje lice zvuči poznato.

Kako su glasovali članovi žirija i sami natjecatelji…

Natjecatelji su krenuli u finale s bodovima koje su zaslužili na temelju pobjeda u ranijim emisijama: Mario s četiri, Bojan s pet, Nives sa šest i Mia sa sedam bodova.

Goran Navojec je Bojanu dao 8 bodova, Mariju 9, Nives 10, a Miji 12 bodova.

Indira je dala Miji osam bodova, devet za Nives, desetku je dala Mariju Rothu, a maksimalnih 12 Bojanu Jambrošiću.

Tomo je osam bodova dao Miji, devet Bojanu, deset Mariju, a dvanaesticu Nives.

Zadnji član žirija u finalnom TZLP-u koji je dijelio ocjene bio je Mario Petreković. On je osam bodova dao Bojanu, devet Mariju, desetku Miji, a najvećih 12 Nives.

Na kraju su natjecatelji ocjenjivali jedni druge, a svatko je nekoga od četvero finalista mogao počastiti peticom.

Bojan i Nives dali su petice Miji, Mario Nives, dok je Mia peticu dala Bojanu.

Od natjecatelja koji nisu izborili finale, Ivana Mišerić i Dalibor Petko dali su petice Nives Celzijus, a Ana Gruica i Danijel Bilić Bojanu Jambrošiću.

Tako je pobjednica ovosezonskog showa Tvoje lice zvuči poznato postala Nives Celizijus! Ona je osvojenih 40.000 kuna darovala Udruzi Debra – Djeca leptiri.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr