Uz ove poze, oralni seks će vas dovesti do ludila

shimmer fallback

Znamo, frajeri su ludi za primanjem oralnog seksa, ali, dokazano, nisu svi oduševljeni kad ga trebaju pružiti.

23.12.2014.
6:11

Budimo iskreni, nije baš lako uvijek biti na koljenima, za to treba dobra koordinacija, strpljivost i izdržljivost, a da ne spominjemo i monotoniju poze. Uz neke malo drugačije poze, oralni seks neće biti zadovoljstvo samo za vas već i za vašeg partnera ili partnericu.

Predstavljamo pet veličanstvenih:

Alpinistički oralno

Sjednite na rub kreveta ili stola, udobno se smjestite, noge zabacite na partnerova ramena i pokažite mu/njoj širok pogled i pristup na vaš klitoris. Ruke su vam slobodne za maženje sebe ili partnera/ice.

Doggy oralno

Vi na koljenima, on/ona iza vas. Osim što je poza super seksi, daje vam potpunu kontrolu cijele akcije. Pokretima bokova i guze jasno dajete do znanja koliko brzo, jako i grubo želite.

Sa strane

Lezite na bok, licem u lice, pa se spustite sve do njegovog penisa ili njezine vagine. Možete to nazvati i lijeno oralno zadovoljavanje, ali spasit će vas bolnih koljena i ukočenosti vrata.

Oralni 69

Neka vaš frajer ili frajerica legne na kauč s podignutim nogama preko naslonjača. Kleknite s glavom prema naslonjaču, taman iznad njegovog penisa ili njezine vagine. Oboje imate ugodnu pozu i obostrano zadovoljstvo

Nek seksi igrice započnu na dugo i vrhunsko oralno zadovoljstvo!

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre