Muškarci otkrivaju što im ubija želju za seksom

Muškarci se vrlo lako mogu napaliti, ali isto tako i 'ohladiti'. Kako bi razjasnili neke zablude, muškarci su odlučili otkriti kako zapravo stvari stoje kad je u pitanju njihova muškost.

6.3.2014.
11:52

Da, istina je da se mogu vrlo brzo napaliti, ali isto tako se vrlo brzo može ubiti njihova želja za seksom. Ovih 12 stvari ide u prilog ovom potonjem.

1. Pričanje o financijama. Ovo ne samo da ubija želju za seksom, već mnogima i želju za životom.

2. Spominjanje roditelja. Ne preporuča se ni prije seksa, ni za vrijeme seksa, niti nakon seksa. Zapravo nikad.

3. Ukazivanje na penis u erekciji. Iz nekog razloga žene misle da je u redu isticati kad muškarac ima erekciju. Ali to nekim muškarcima nije nimalo seksi, pogotovo ako su u djetinjstvu imali neke traume, naprimjer u svlačionicama, zbog toga što je netko primijetio njihovu erekciju.

4. Ometanje tijekom seksa. Ako za vrijeme seksa žena komentira da bi trebalo počistiti prašinu ispod kreveta, da bi trebalo oprati suđe... Seks bi trebao biti uživanje, a teško da će to biti uz nizanje kućanskih poslova.

5. Pričanje o drugim muškarcima. Poticanje ljubomore da bi se muškarca još više napalilo sasvim je loša ideja. Definitivno.

6. Stres. Nema se tu više ništa za nadodati.

7. Nedostatak sna. Teško je fokusirati se na bilo što ako nekome kronično nedostaje sna. U tim trenucima jedina želja koja se budi je želja za krevetom i spavanjem.

8. Ako muškarac nije u mogućnosti skrbiti o svojoj obitelji i osigurati sve što je potrebno za njegove najmilije, teško da će njegova seksualna želja biti na vrhuncu.

9. Razgovor o djeci. Nema ništa napaljujućeg u razgovoru o djeci.

10. Žena kojoj je neugodno zbog vlastitog tijela i izgleda, ni sama sebi nije seksi. Muškarci žele svoje partnerice i njihovo tijelo. Nema potrebe da se žene srame svog tijela, to muškarce rastužuje.

11. Plač. Da ne bi bilo zabune, nema ništa loše u plaču. I nije važno plače li žena ili plače muškarac, ali to ne ide uz seks.

12. Biti bolestan. Začepljen nos, kašalj, temperatura... i da dalje ne nabrajamo. U tome nema ničeg uzbudljivog.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali