Ključna pravila za kupnju kvalitetne igračke za seks

shimmer fallback

Na tržištu je bezbroj igračaka za seks koje možete izabrati, nažalost nisu sve među njima one koje će vam donijeti zadovoljstvo, koje će se pokazati efektivnima ili sigurnima.

24.11.2014.
8:41
Play logo

U industriji igračaka za seks, koja je u velikoj mjeri neregulirana, često se nađe i onih proizvođača kojima je važnija kvantiteta od kvalitete. Srećom, to se mijenja sve više jer kupci ostaju obrazovaniji, informiraniji i zahtjevniji. Prilikom odabira igračke za seks važno je da na umu imate ovih nekoliko ključnih pravila:

Izbjegavajte igračke napravljene od jeftine gume

Često imaju jak miris i na dodir su ljepljive, a nemoguće ih je i temeljito očistiti, jer se u pore mogu nakupiti bakterije. Jak miris igračaka za seks napravljenih od jeftine gume uzrokovan je zbog omekšivača plastike - ftalata. Neke su studije pokazale da su to može biti loše za okoliš i vaše tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izaberite neporozne i bez ftalata materijale koji se mogu sterilizirati

To su uglavnom igračke za seks od čelika, akrilnog stakla i omiljenog stopostotnog silikona koji je hipoalergenski, nema mirisa ni okusa, može se prokuhavati, neporozan je i sa higijenskog i zdravstvenog stajališta nudi maksimalnu sigurnost.

Pročitajte upute i sitna slova

Pokušajte ulagati u igračke za seks koje na etiketi imaju navedeno od čega su napravljene, uključujući i njegu te savjete za čišćenje. Nažalost, mnoge igračke za seks to nemaju, što je obično i loš znak, pa pitajte proizvođača ili pošaljite e-mail kako biste se informirali.

Budite izbirljivi kad su trgovine u pitanju

Naravno, bolje je igračku za seks kupiti u maloprodaji gdje su zaposleni prodavači koji su educirani i informirani te mogu odgovoriti na sva vaša pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veća cijene ne znači i bolju kvalitetu, ali...

Iako je istina da veća cijena ne znači i bolju kvalitetu, mogli biste se prevariti i ako odaberete proizvod kojem je cijena toliko niska da ćete vjerojatno pomisliti da to zvuči predobro da bi bilo istinito. Kad su igračke za seks u pitanju, isplati se uložiti nešto više novaca u vaše seksualno zdravlje i zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemojte zaboraviti i da lubrikant spada u igračke za seks

Uz igračke za seks ide i lubrikant, kojeg je dobro imati i ako nemate igračku za seks. Prilikom odabira lubrikanta odlučite se za kvalitetan lubrikant na bazi vode. Lubrikanti su pristupačni, jednostavni za korištenje, a mogu poboljšati gotovo svaku seksualnu aktivnost. Lubrikant omogućava još ugodniji seks i muškarcima i ženama.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo