Play ponuda

Kako vam poza 69 može poboljšati seksualni život

shimmer fallback

Pozu 69 većina parova isproba, ali ne posežu često za njom. Zanemarivana poza ipak dosta dobroga može donijeti između vaših plahti.

5.10.2012.
8:35
Play ponuda

Poza 69 može biti sjajna kao predigra, no i kao način za postizanje orgazma, umjesto 'pravog seksa'. Glavni plus je što je to odličan način za obostrano pružanje užitka.

Intimnost

Poza 69 lako može poboljšati vaš seksualni život jednostavno stoga i jer izgrađuje bliskost. Ponekad rješenje leži u tome da se ne bude opterećen glavnim jelom kada se može uživati u predjelu. Ova poza idealna je ako ne želite žuriti sa seksom već volite predigre.

Plus za muškarce

Oralni seks je o čemu sanja svaki muškarac, no problem je ponekad natjerati vodu na svoj mlin kada žena nema ništa od toga. Zato je poza 69 odlična jer oboje dobivate što želite. Plus u poziciji kada je ona iznad zadovoljstvo koje pruža je nešto posebno s obzirom na drukčiji kut ulaska penisa.

Plus za žene

Muškarci vole kada gledaju najintimnije dijelove ženskog tijela sa stražnje strane. Ovako će imati priliku pružiti oralni seks sa pogledom koji voli i kojeg se ne može zasiti.

Jedno uz drugo

Zbog klasične poze 69 žene bi mogle zaboljeti noge i koljena, a kako bi izbjegli to najbolje je da probate pozu tako da legnete jedno uz drugoga.

Uključite i analni seks

Ako vaša partnerica voli analni seks pozicija 69 idealna je i za uključivanje seksi igračaka i to dok je oralno zadovoljavate. To će dodatno raspaliti strasti, piše askdanandjennifer.com.

Play ponuda
Play ponuda