I neki muškarci ovo žele na penisu?! O, da!

shimmer fallback

Mislili ste da vas u svijetu igračaka za odrasle više ništa ne može zaprepastiti i iznenaditi, a onda ste čuli za CB-6000S.

16.1.2014.
11:57
Play logo

Kad netko spomene pojas nevinosti za žene, malo tko će reagirati onako kako bi reagirao na spomen pojasa nevinosti za muškarce. Možda zato što se službeno naziva CB-6000S.

Šalu na stranu. U svijetu igračaka za seks nalazi se i pojas nevinosti za muškarce, koji zapravo nije pojas, pa ga možemo nazvati i kavez za penis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, kavez za penis CB-6000S je naprednija verzija kaveza za penis CB-6000 (model napravljen od kroma), koji nudi najviši stupanj udobnosti. Napravljen je od medicinske polikarbonatne plastike. Materijal je lagan i izdržljiv.

Kavez za penis je prozračan i napravljen tako da se može održavati higijena. Ima otvor koji omogućuje uriniranje. Dolazi u različitim veličinama, ovisno o veličini penisa.

CB-6000S muškarca ograničava od samozadovoljavanja i seksualnih užitaka. Uz CB-6000S dolazi i ključ, a osoba koja ima ključ, ima i kontrolu nad seksualnim zadovoljstvom partnera, ali i nad vlastitim seksualnim zadovoljstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da ne bi bilo zablude, nisu samo žene te koje žele ovako nešto na penisu svog partnera. Čak se i nekim muškarcima sviđa ovakvo ograničenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vam se ovaj model ne sviđa, ne brinite, ima raznih modela, a tu je čak i posebno dizajn kavez za muškarce koji imaju pirsing na penisu.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo